Karmaisevaan alamäkeen ajautuneesta O.C. -tähti Mischa Bartonista kuvattiin seksivideo – tuotos riistetään käsistä jättisummilla - Viihde - Ilta-Sanomat

Karmaisevaan alamäkeen ajautuneesta O.C. -tähti Mischa Bartonista kuvattiin seksivideo – tuotos riistetään käsistä jättisummilla

Videolla näyttelijätähti harrastaa seksiä tuntemattoman tummahiuksisen miehen kanssa.

Mischa Bartonista kuvattu seksivideo on herättänyt kohua Hollywoodissa.­

14.3.2017 7:27

Mischa Bartonista, 31, on kuvattu arkaluontoinen video, jossa näyttelijätähti harrastaa seksiä tuntemattoman tummahiuksisen miehen kanssa. Daily Mailin mukaan video on kuumaa tavaraa ja isoimmat aikuisviihdesivustot ovat tarjonneet siitä jo satoja tuhansia dollareita. Lehti kysyi videosta Hollywoodin kuuluisimmalta seksivideoiden välittäjältä Kevin Blattilta, joka sanoi, että videon lähtöhinta on tällä hetkellä 500 000 dollaria.

– Olen nähnyt videosta kaapattuja kuvia, ja videolla oleva nainen todella näyttää Mischalta. Hän harrastaa videolla seksiä useissa eri asennoissa, Blatt vahvisti.

Mischa Barton kuvattiin maaliskuun alussa bikinikuvauksissa.­

Huhujen mukaan video olisi kuvattu yksityisasunnossa makuuhuoneessa Hollywoodissa viimeksi kuluneen vuoden sisällä. Mischan lähipiiristä kerrotaan, että kaikki ovat näyttelijän puolesta todella huolissaan.

– Tämä on viimeinen asia mitä hän tarvitsee tällä hetkellä, ystävä kertoo Daily Mailille.

Tähti on bongattu viime aikoina sekavassa kunnossa julkisilla paikoilla. Kuvassa tähti maaliskuun alussa Kaliforniassa.­

Entinen teinitähti ponnahti suoraan Hollywood-maailman tähtitaivaalle näyteltyään yhtä päärooleista supersuositussa O.C. -tv-sarjassa. Sarja alkoi vuonna 2003, jolloin Barton oli vasta 17-vuotias. Viimeinen jakso kuvattiin vuonna 2007.

Tältä Mischa näytti O.C. -sarjan kultavuosina. Kuva vuodelta 2005.­

Bartonin näyttelijänura lähti sarjan loppumisen jälkeen laskusuuntaan, kuten myös hänen elämänsä muutenkin. Viimeksi tammikuussa tähti aiheutti kohua samoilemalla pihallaan pelkässä kauluspaidassa erittäin sekavan oloisena. Naapurit kutsuivat paikalle viranomaiset, sillä pelkäsivät tähden tekevän jotain itselleen tai ottaneen jo yliannostuksen.

Kuva vuodelta 2015.­

Tähden elämässä on ollut viime vuosina valtava määrä vastoinkäymisiä. Hän on syyttänyt julkisesti äitinsä pimittäneen osan hänen rahojaan. Taloudellisista vaikeuksista kärsivä Barton on yrittänyt myydä luksuskartanoaan, mutta ei ole saanut sitä myytyä. Hän on myös kärsinyt päihdeongelmista ja mielenterveysongelmista.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?