Onnelliset vanhemmat Jenni Dahlman ja Ossi Väänänen: vauva tuli! - Viihde - Ilta-Sanomat

Onnelliset vanhemmat Jenni Dahlman ja Ossi Väänänen: vauva tuli!

Juontaja Jenni Dahlman ja hienon jääkiekkouran muun muassa NHL:ssä tehnyt Ossi Väänänen ovat onnelliset vanhemmat.

13.3.2017 18:24

Jenni Dahlmanin, 35, esikoinen syntyi juuri siihen aikaan, kun oli laskettu. Kun mallina ja juontajana jo vuosia toiminut Jenni Dahlman laittoi Instagramiin ja Facebookiin viime marraskuussa kuvan itsestään ja paljasti olevansa raskaana, hänelle oli kerrottu esikoisen lasketun ajan olevan maaliskuussa. Jenni ja lapsen isä Ossi Väänänen tiesivät lasketun päivän, mutta pitivät sen tiedon itsellään.

Onnellinen äiti, Jenni Dahlman, vahvisti Ilta-Sanomille poikavauvauutisen. Pariskunnan esikoinen syntyi viime viikonvaihteessa. Asiasta ensin uutisoineen Seiskan mukaan Jenni synnytti poikavauvan Naistenklinikalla.

IS:n tietojen mukaan perhe on jo kotiutunut lapsen kanssa.

Jenni Dahlman ja Ossi Väänänen, 36, ovat olleet yhdessä runsaat kolme vuotta.

Kun Jenni erosi neljä vuotta sitten F1-kuljettaja Kimi Räikkösestä, kaunis malli-juontaja ja esteratsastustakin harrastanut ja lajissa kilpaillut Jenni ajatteli jäävänsä asumaan Sveitsiin.

IS uutisoi helmikuussa 2013, että Jenni on muuttanut pois hänen ja Kimi Räikkösen yhteisestä Sveitsin-talosta.

Asuessaan Sveitsissä ex-miehensä kanssa Jenni kotiutui vuosien aikana hyvin alppimaahan. Muuttaessaan pois parin yhteisestä Villa Butterfly -huvilasta Jenni hankki itselleen kauniin asunnon Zurichin keskustan läheltä.

Kesäisin Jenni kävi kotimaassaan, sillä Suomessa olivat perhe ja ystävät. Kesällä runsaat kolme vuotta sitten Jenni tapasi jääkiekkoilija Ossi Väänäsen ja ajatus paluusta kotimaahan alkoi itää hänen mielessään.

Jenni lähti takaisin Sveitsiin, mutta alkoikin pakata tavaroitaan muuttolaatikoihin ja lopulta hän päätti muuttaa Suomeen.

Pikkuhiljaa seurustelusuhde Ossi Väänäsen kanssa vahvistui ja muuttui rakkaudeksi. Ossi Väänänen oli hänkin päässyt yli lyhyeen päättyneestä avioliitostaan. Ossi oli naimisissa mallina työskennelleen Mirella Koulliaksen kanssa.

Kotimaassa Jennille tarjottiin juontajan töitä muun muassa Mallikoulu-ohjelmassa ja hän olikin innoissaan televisiopesteistään. Jenni nähtiin myös Posse-ohjelman juontajaryhmässä.

Jennin ja Ossin rakkaus syveni. Ilta-Sanomien haastattelussa Jenni kehui Ossia turvalliseksi ja luotettavaksi mieheksi. Pariskunta päätti elää elämänsä yhdessä ja he ostivat kauniin talon Espoosta.

Nyt Jenni ja Ossi ovat onnelliset vanhemmat ja elämä sekä yhteiselo on saanut entistä suuremman merkityksen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?