Suosikkijuontaja Jussi Heikelälle oma tv-ohjelma – tonkii sääntö-Suomen outouksia - Viihde - Ilta-Sanomat

Suosikkijuontaja Jussi Heikelälle oma tv-ohjelma – tonkii sääntö-Suomen outouksia

Mitä kaikkea outoa löytyy sääntöjen Suomesta? Siitä ja monesta muusta asiasta ottaa selvää suosikkijuontaja Jussi Heikelä uudessa Sääntö-Suomi-ohjelmassa.

Jussi Heikelä nähdään syksyllä MTV:llä.­

13.3.2017 16:27

MTV:n uusi ohjelma sukeltaa sääntö-Suomeen ja selvittää “byroslavian” järjettömyyksiä. Sääntö-Suomi -ohjelmassa nähdään Radio Rockin aamuohjelma Korporaatiota vuosia luotsannut Jussi Heikelä. Suosikkijuontaja ratkoo sarjassa Suomen mutkikasta byrokratiaa.

Kuuluvatko lakupiiput tupakkahyllyyn tai pitäisikö Bilar-karkeille säätää autovero? Tökkiikö talonrakennusprojekti sääntöviidakossa vai harmittaako mökkiriita? Pitäisikö palautuspullot ja villasukkamyyjäiset laittaa verotukseen? Suomessa riittää sääntöjä taloyhtiössä, työpaikalla, ravintolassa, autoillessa, veneillessä, kotona ja koulussa, mutta onko niissä kaikissa järkeä?

– Usein tuntuu, että suomalaisille sääntöjen noudattaminen on ylin uskomisen muoto, että se on tärkeämpää kuin läheiset tai heidän hyvinvointinsa. Suomalaiset ovat sääntötraumainen kansa ja sitä Sääntö-Suomi-ohjelmassa perataan, Jussi Heikelä kertoo ohjelman tiedotteessa.

– Etsimme outoja ja älyttömiä sääntöjä, sekä niiden aiheuttamia erimielisyyksiä tai niiden hyväksikäyttämistä, hän jatkaa.

Jenni Aleksandrova ja Jussi Heikelä Radio-gaalassa vuonna 2016.­

Jussi Heikelä tuli tutuksi 2000-luvun alussa musiikkiohjelma Jyrkin ja myöhemmin Radio Cityn ja Radio Rockin juontajana. Hän lopetti oman aamuohjelmansa, Heikelä Korporaation, juontamisen vuonna 2015.

Sittemmin hän on tehnyt muun muassa podcasteja. Heikelä aloitti alkuvuodesta Yle Puheella oman radio-ohjelmansa.

Sääntö-Suomi nähdään MTV:llä syksyllä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?