Paparazzi yllätti Lauri Ylösen ja uuden tyttöystävän kuhertelemassa Los Angelesissa – katso kuvat! - Viihde - Ilta-Sanomat

Paparazzi yllätti Lauri Ylösen ja uuden tyttöystävän kuhertelemassa Los Angelesissa – katso kuvat!

Muusikko Lauri Ylönen ja tämän tyttöystävä Katriina Mikkola viettivät yhteistä päivää Los Angelesissa.

Pariskunta istui vierekkäin paikallisessa kahvilassa.­

13.3.2017 12:45 | Päivitetty 13.3.2017 16:10

Rasmus-yhtyeestä tunnetuksi noussut muusikko Lauri Ylönen kuvattiin perjantaina Los Angelesissa viettämässä aurinkoista päivää yhdessä tyttöystävänsä Katriina Mikkolan kanssa. Pari istuskeli yhdessä paikallisessa kahvilassa ja keskittyi älypuhelimien ja kalenterin selailuun. Ylönen skeittaili kaduilla ja välillä pari käveli käsi kädessä onnellisen näköisenä yhdessä.

Pariskunta oli pukeutunut samantyylisiin tummiin vaatteisiin ja he muistuttivatkin toisiaan suloisesti yhdessä liikkuessaan.

Pariskunta kertoi seurustelustaan julkisuudessa saapumalla yhdessä Emma-gaalaan.­

Lauri Ylönen ja Katriina-rakas kertoivat suhteestaan julkisuudessa Emma-gaalassa helmikuussa, johon he saapuivat yhdessä. Gaalassa oli paikalla myös Paula Vesala, joka on Ylösen pitkäaikainen entinen kumppani ja tämän lapsen äiti. Vesala ja Ylönen kertoivat erostaan viime syyskuussa.

– Tultiin myös kannustamaan Paulaa. Paula on ehdolla. Ollaan erittäin hyvissä väleissä, Ylönen kommentoi Emma-gaalassa kolmikon välejä lyhyesti IS:lle.

Muiskis!­

Eron jälkeen ex-pari muutti erilleen ja laittoi myyntiin 500-neliöisen luksuslukaalinsa Kaliforniassa. Molemmat asuvat silti edelleen Yhdysvalloissa, kuten myös uusi tyttöystävä Mikkola.

Ylösen ja mallina työskentelevän Katriinan suhteesta huhuttiin jonkin aikaa ennen näiden suhteen julkistamista. Mikkola on nähty aiemmin julkisuudessa muun muassa Janina F -mallikilpailussa ja Muodin huipulle -sarjassa (2009).

Pari muistutti suloisesti toisiaan kävellessään Los Angelesissa rinnakkain.­

Pariskunta istuskeli yhdessä katukahvilassa. Lauri selaili puhelintaan, Katriina kalenteria.­

Ylönen kertoi IS:lle hiljattain asuvansa nykyään Kaliforniassa 50-neliöisessä asunnossa Katriina-rakkaansa kanssa. 9-vuotias Julius-poika on paljon parin kanssa. Parilla on koti myös Suomessa, jossa Ylönen on kuvannut viime syksyn ajan Laurin talot -tv-ohjelmaansa. Ohjelmassa seurataan, kuinka Ylönen toteuttaa taloprojektit Elastiselle, Aleksi Valavuorelle ja Jarppi Leppälälle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?