Pilvi Hämäläinen häkeltyi Putous-voitosta: ”Minusta ei nyt irtoa oikein mitään” - Viihde - Ilta-Sanomat

Pilvi Hämäläinen häkeltyi Putous-voitosta: ”Minusta ei nyt irtoa oikein mitään”

Kävi juuri kuten ennakkokyselyt olivat ennustaneet: Pilvi Hämäläisen esittämä Aina Inkeri Ankeinen voitti Putouksen sketsihahmokisan.

11.3.2017 22:48

Tv-kameroiden sammuttua Putouksen voittanut Pilvi Hämäläinen on silti täysin hämmentynyt. Aivan kuin hän ei olisi lainkaan valmistautunut voittajan ympärille lankeavaan pyöritykseen. Hämäläinen, 31, on selvästi hämillään ja lähes hellyttävän ujo.

Putous on ollut läpimurto useille nuorille näyttelijöille. Esimerkiksi Aku Hirviniemeä tai Riku Niemistä suuri yleisö ei tuntenut ennen suosikkiohjelmaan osallistumista. Sen jälkeen työtarjouksia tuli roppakaupalla. Nyt Hämäläisellä on mahdollisuus tehdä vastaava läpimurto koko kansan suosioon.

– En osaa sanoa, mitä tästä voi seurata. Olen todella onnellinen, että sain olla Putouksessa mukaan. Tämä on ollut minulle hyvin tärkeää, mutta en tiedä, miten elämä muuttuu, saa nähdä, Hämäläinen pyörittelee.

Putouksen ensikertalainen Pilvi Hämäläinen nappasi sketsihahmokisan voiton Aina Inkeri Ankeisen hahmolla.­

Monen mielestä Aina Inkeri on ollut kaikkien aikojen paras Putous-hahmo.

– Se tuntuu tietysti tosi hyvältä. Olen nähnyt Aina Inkerin edestä paljon vaivaa, joten on kivaa, että se vaiva myös palkitaan sillä, että ihmiset tunnistavat ja pitävät hahmosta.

Näyttelijä ei osaa sanoa, miten aikoo voittoa juhlia.

– Sorry, minusta ei nyt irtoa oikein mitään, Hämäläinen etsii sanoja.

– Taidan olla aika ankea juhlija, en jaksa yleensä pahemmin edes tanssia.

Hämäläinen on vakiopanelistina TV2:lla pyörivässä Villi kortti -ohjelmassa, mutta muuten hänen pitää nyt tehdä ratkaisuja sen suhteen, miten lähtee uraansa viemään eteenpäin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?