Antti Holman syylä olikin syöpä – avoin Facebook-päivitys: Kasvainkudosta ei löytynyt lisää - Viihde - Ilta-Sanomat

Antti Holman syylä olikin syöpä – avoin Facebook-päivitys: Kasvainkudosta ei löytynyt lisää

Näyttelijä Antti Holma kertoi Facebookissa faneilleen huojentavia uutisia.

Näyttelijä Antti Holma kertoi seuraajilleen hyviä uutisia tilanteestaan.­

11.3.2017 12:34

34-vuotias näyttelijä ja kirjailija Antti Holma kertoi helmikuun lopussa sosiaalisen median välityksellä seuraajilleen ja ystävilleen, että häneltä poistettu syylä osoittautui syöväksi. Hän julkaisi kauhean uutisen yhteydessä peilikuvan paljaasta ylävartalostaan, jota peittivät siteet ja teipit.

Nyt Holma kertoo Facebookissa huojentavia uutisia: Kasvainkudosta ei ole löytynyt lisää, joten vaikuttaa siltä, että mies on toipumaan päin.

– Hyvät ystävät! Minulle ilmoitettiin, että kasvainkudosta ei löytynyt lisää, joten laittakaa muistovärssyt takaisin piironkiin. Näyttää siltä, että selvisin säikähdyksellä, mutta viisi vuotta saan ravata seurannoissa, Holma kirjoittaa.

– Ainoa miinus on, että en ole tässä ehtinyt valaistua arvostamaan elämän pieniä asioita, vaan olen aivan yhtä vittumainen kuin aina ennenkin. Vielä kiitän rakkaita siskoja kukkasista ja LähiTapiolaa ihanasta selviytymispaketista. Rasvatkaa toisianne joka paikasta! Kevätterveisiä Tukholmasta! Teidän, Mela-Ana.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen tästä linkistä.

Kamalasta uutisesta huolimatta Holma ei kadottanut huumoriaan, vaan allekirjoitti viestinsä lempinimellä Mela-Ana, jolla hän todennäköisesti viittaa melanoomaan.

Useat Holman ystävät ovat kommentoineet päivitystä sydämin ja hymiöin. Joukossa on myös Holman ystävä Heidi Sohlberg, joka kertoi kesällä 2016 sairastavansa rintasyöpää.

Antti Holma on nähty useissa suosituissa tv-ohjelmissa, muun muassa Kingissä, Antti Holma Show’ssa ja Putouksessa. Jälkimmäisessä Holma esitti Kristiina ”Kissi” Vähä-Hiilaria, joka tuli sketsihahmokilpailussa toiselle sijalle. Holma on myös näytellyt useissa suomalaisissa elokuvissa, muun muassa elokuvissa Armoton maa, Armi elää!, Ei kenenkään maa ja Ei kiitos.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?