Sami Hintsasen Varpu-rakas jätti työnsä vaikeasti sairaan tyttären takia – on nyt 5-vuotiaan lapsen omaishoitaja

Julkaistu:

Sami Hintsanen järjestelee suurta konserttia, jonka tuotto menee syöpälasten hyväksi. Tähän projektiin Sami ryhtyi omaa perhettä kohdanneen tragedian johdosta.
Juontaja-laulaja-näyttelijä Sami Hintsasen ja Varpu Nummelan uusioperheen viisivuotias Senja-tyttö sairastui vaikeasti hoidettavaan syöpään. Se diagnosoitiin viime elokuussa.

– Kun sairaus todettiin, Varpu jätti oma työnsä ja ryhtyi lapsensa omaishoitajaksi, Sami Hintsanen kertoo.

Varpu on ammatiltaan psykiatrinen sairaanhoitaja. Kun tytär sairastui, hän jätti työnsä ja ryhtyi käymään päivittäin sairaalassa lapsensa tukena. Hintsanen kertoi uusioperheen uudesta elämänrytmistä jo lokakuussa Ilta-Sanomille. Asiasta uutisoi myös Iltalehti.

Sami Hintsanen ryhtyi järjestämään konserttia, jonka tuotto menee syöpälasten hyväksi. Konsertti on Tampere-talossa 3. huhtikuuta.

– Haaveena on, että talo olisi täynnä. 30 euron lipun hinnoilla se tarkoittaa aika huomattavaa summaa, kun taloon mahtuu 1800 ihmistä, Hintsanen kertoo.

Jos tupa on täynnä, kassaan kertyy noin 54 000 euroa.

– Pakollisten kulujen jälkeen kaikki tilitetään Lastenklinikan Tuki ry:lle, jonka kautta hoidetaan lahjoitus Taysiin.

Konsertin esiintyjälista on komea: Jonne Aaron, Arttu Wiskari, Pete Parkkonen, Maarit, Sami ja Janna Hurmerinta, Anna Eriksson, Heikki Hela, Heikki Silvennoinen...

Ja muitakin on tulossa, mutta siitä tiedotetaan myöhemmin.

– Saadaan vielä pikkusen näyttävämpi artistikaarti, Hintsanen kertoo.

– Videolla nähdään tervehdyksiä artisteilta, jotka valitettavasti eivät päässeet mukaan. Jätän yllätykseksi, keitä siellä on.

Juontohommissa nähdään Putouksesta tutut Kaisa Hela ja Minka Kuustonen, sekä Heidi Sohlberg ja Jutta Gustafsberg.

– Kaikki artistit ovat luvanneet esiintyä ilmaiseksi.

Laulaja Anne Mattila on kunnostautunut myös kuvataiteilijana. Hän on lahjoittanut yhden maalauksensa huutokaupattavaksi, ja tuotto menee syöpälasten hyväksi.

Perheensä tilanteen takia Sami Hintsanen on vähentänyt töitään.

– Tällä hetkellä teen aika vähän mitään. Olen niin paljon kuin mahdollista kotona Varpun apuna. Kun perheessä on parhaimmillaan neljä lasta, niin pakko on välillä töissä käydä, mutta hyvin vähän, Sami Hintsanen sanoo.

Ensi kesänä Sami Hintsanen nähdään Turussa Samppalinnan kesäteatterissa Rakkauden autokorjaamo -näytelmässä. Samin lisäksi mukana ovat Heikki Silvennoinen, Viivi Pumpanen, Antti L.J. Pääkkönen ja Ville Pusa.