Suomalainen näyttelijäkaunotar sai tylyjä kommentteja meikittömistä kasvoistaan – kehotettiin kaunistautumaan: ”Hävettää” - Viihde - Ilta-Sanomat

Suomalainen näyttelijäkaunotar sai tylyjä kommentteja meikittömistä kasvoistaan – kehotettiin kaunistautumaan: ”Hävettää”

Mimosa Willamo kertoo Instagramissa saaneensa ikäviä kommentteja meikittömyydestään.

Mimosa Willamo avautuu Instagramissa saamastaan palautteesta.­

10.3.2017 14:19

Suomalaisnäyttelijä Mimosa Willamo, 22, julkaisi Instagram-tilillään meikittömän kuvan. Willamo kertoo luonnollisen otoksen yhteydessä saaneensa hyvin ikävää palautetta meikittömistä kasvoistaan.

– Tähän on tultu. En kehdannut mennä kauppaan ilman ripsiväriä. Hävettää, Willamo kertoo kuvatekstissä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Multa on meikittöminä päivinä tiedusteltu oonko kipeenä. En oo. Mua suretti kun sain kuulla että mun kandeis freesaa naamaa kun lähen julkiselle paikalle, koska mulla on julkinen työ. Ja että ihan pienellä vaivalla saan silmänaluset piiloon. Että kannattais opetella ihan vähän vaan, Willamo kertoo kuvan yhteydessä.

Näyttelijä perustelee meikittömän kuvansa julkaisua sillä, että nyt hän voi taas hyvillä mielin mennä kauppaan ilman ripsiväriä. Hän aikoo jatkaa luonnollisella linjalla ja olla jatkossa välittämättä ihmisten ikävistä kommenteista.

Willamo toteaa kuvansa kommenteissa pettyneensä erityisesti siihen, miten hän itse otti vastaan haukut meikittömästä ulkomuodostaan.

– Eniten suututti yhtäkkiä saada itsensä kiinni ajattelemasta tyhmiä, näyttelijä toteaa.

Willamon seuraajat ovat pöyristyneet tämän saamasta kohtelusta.

– KUKA HEL***** SANOO TOLLASTA?!? Sä oot kaunis just noin, toteaa eräs nainen.

Mimosa Willamo on nähty muun muassa Bodom ja Teit meistä kauniin -elokuvissa. Bodom-elokuvasta Willamo palkittiin parhaasta naispääosasta kauhufestivaaleilla Yhdysvalloissa.

Hän sai Jussi-patsaan debyyttielokuvastaan Päin seinää.

Willamon tylyistä kommenteista kertoi ensimmäisenä Iltalehti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?