Satu Tuomistosta tulee rouva Aarnio - Viihde - Ilta-Sanomat

Satu Tuomistosta tulee rouva Aarnio

Vuoden 2008 Miss Suomi Satu Tuomisto hehkuu onnea. Kaunotar on ollut vuoden kihloissa autoalalla toimivan johtajan Petri Aarnion kanssa ja häistäkin on puhuttu.

Satu Tuomisto Naisten kymppi -tilaisuudessa Helsingissä.­

12.3.2017 10:18

Rakkauden myötä pehmyyttä ja uudenlaista lempeyttä olemukseensa saanut juontaja Satu Tuomisto on onnellinen nainen. Hän löysi pitkälti vuosi sitten rinnalleen sympaattisen ja mukavan miehen, autoalalla johtotehtävissä työskentelevän Petri Aarnion.

Pariskunta kihlautui vuosi sitten ja he asuvat luonnon keskellä omakotitalossa Espoossa. Tosin talo on nyt myynnissä.

– Emme osta vielä uutta kotia, sillä emme halua jäädä kahden asunnon loukkuun, Satu kertoi Naisten Kympin tilaisuudessa Helsingissä.

Piakkoin Ranskaan työmatkalle lähtevä Satu myönsi, että häistä on puhuttu.

– Kihlaushan on lupaus häistä. Ja kyllä häät ovat kiikarissa, mutta päivämäärää ei ole päätetty. Kun avioidumme, otan mieheni sukunimen ja minusta tulee Satu Aarnio, televisiostakin tuttu Satu paljasti.

Samassa tilaisuudessa ollut juontaja Annika Metsäketo kertoi saaneensa vihdoinkin töitä. Hän paljasti, että häntä aletaan kouluttaa. Koulutus kestää viisi kuukautta ja sen jälkeen hänestä tulee kaupallinen tuottaja.

– Teen koulutuksen aikana töitä Elixir-taustatoimittajana ja saatan jopa hypätä juontajan pestiin. Olen todella onnellinen, hän kertoi.

Annika uumoili aikoinaan, että hänen miehensä muuttaa Turkista Suomeen vasta vaimon saatua työtä. Nyt se on mahdollista ja Annika kertoi Baris-miehen muuttavan pian vaimonsa luo.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?