59 vuotta täyttävä Sharon Stone julkaisi todellisen synttäriyllätyksen – upeavartaloinen näyttelijä piehtaroi povi valtoimenaan - Viihde - Ilta-Sanomat

59 vuotta täyttävä Sharon Stone julkaisi todellisen synttäriyllätyksen – upeavartaloinen näyttelijä piehtaroi povi valtoimenaan

Näyttelijä Sharon Stone täyttää tänään 59 vuotta.

10.3.2017 11:06

Basic Instinct -elokuvasta seksisymboliksi ponnahtanut ikikaunotar Sharon Stone juhlii tänään 59-vuotissyntymäpäiviään. Vuodet ovat kohdelleet Stonea lempeästi, eikä näyttelijää uskoisi ikäisekseen.

Stone julkaisi syntymäpäivänsä kunniaksi viekoittelevan kuvan itsestään rantahietikolla henkäyksenohuessa mekossa.

– Olen valmis syntymäpäivääni, Stone kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Jos kuva ei näy selaimellasi, niin katso se tästä.

Näyttelijä on saanut syntymäpäiväonnitteluja Instagramiin faneiltaan, joissa hehkutetaan 59-vuotiaan tähden olevan edelleen tyrmäävä kaunotar.

– Maailman kaunein nainen, kuuluu erään fanin luonnehdinta Stonesta.

– Paljon onnea maailman kauneimmalle ja seksikkäimmälle naiselle, fanit toivottavat.

Sharon Stone kuvattuna helmikuussa.­

Stone on kertonut pysyvänsä kunnossa joogan ja tanssin avulla.

Sharon Stone on upeassa kunnossa 59-vuotiaana.­

Katso kuva myös tästä.

Stonesta tuli palvottu seksisymboli aikanaan poikkeuksellisen rohkean Basic Instinct -elokuvan roolin myötä. Vuonna 1992 julkaistussa elokuvassa näyttelijä nähtiin useissa estottomissa seksikohtauksissa.

Elokuva tunnetaan etenkin kohtauksesta, jossa Stone ristii jalkansa ilman alushousuja. Kohtauksesta ja siitä, että nähdäänkö näyttelijän intiimialue kohtauksessa vai ei, on käyty kiivasta väittelyä vuosien ajan.

Elokuvan ohjaaja Paul Verhoeven kertoi Playboy-lehdelle helmikuussa, että Stone todellakin esiintyi kohtauksessa ilman alushousuja ja hänen intiimialueensa on nähtävillä.

Sharon Stone ei ole ujostellut elokuvissaan esiintyä ilman rihmankiertämää rohkeissa rooleissa. Näyttelijäkaunotar on poseerannut myös Playboy-lehdelle vuonna 1990.­

Stone on tehnyt 90-luvun läpimurtonsa jälkeen näyttävän uran näyttelijänä. Hänet muistetaan Basic Instinct -roolin lisäksi muun muassa elokuvista Casino (1995), Ystävykset (1998), Ihmeentekijä (2000) sekä Alpha Dog (2006). Lisäksi hän on näytellyt pienissä rooleissa lukuisissa televisiosarjoissa. Basic Instinct -elokuvasta tehtiin myös jatko-osa, mutta se ei niittänyt menestystä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?