IL: Tangokuningatar Johanna Pakonen ja nuorempi Hunks-komistus seurustelevat – tällainen on Antti-rakas - Viihde - Ilta-Sanomat

IL: Tangokuningatar Johanna Pakonen ja nuorempi Hunks-komistus seurustelevat – tällainen on Antti-rakas

Tangokuningatar Johanna Pakonen, 40, kertoo Iltalehdelle seurustelevansa Hunks-tanssija Antti Lehdon, 30, kanssa.

9.3.2017 22:28

Iltalehti uutisoi vuoden 2002 tangokuningattaren Johanna Pakosen, 40, löytäneen rinnalleen uuden rakkaan. Vuonna 2015 eronnut Pakonen kertoo lehden haastattelussa seurustelleensa pidemmän aikaa Hunks-tanssija Antti Lehdon, 30, kanssa.

Lehden mukaan pariskunta tapasi vuosi sitten työnmerkeissä Oulussa, ja elää etäsuhteessa.

– Tämä järjestely on toiminut ihan hyvin. Kun olen keikkailemassa, niin pääasiassa asun Helsingissä, joten silloin näemme useammin. Oulun-kodissa vietetään lapsiarkea ja Helsingissä sitten työarkea, Pakonen kertoi parisuhteestaan Iltalehdelle.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

30-vuotias Antti Lehto on ollut Hunks-tanssija jovuodesta 2009. Scandinavian Hunks -tanssiryhmän verkkosivuilla kerrotaan Lehdon tehneen erilaisia showesiintymisiä jo ennen Hunkseihin liittymistä.

– Esiintyminen on minulle aina ollut intohimo ja tästä syystä olenkin viihtynyt Hunkseissa erityisen hyvin. Hunksit koostuu ryhmästä parhaita kavereita ja tämä on elämätapa, josta en koskaan haluaisi luopua, Lehto kertoo Scandinavian Hunks -verkkosivuilla.

Johanna Pakonen kertoo Iltalehdelle seurustelevansa Hunks-tanssija Antti Lehdon kanssa.­

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Verkkosivuilla kerrotaan Helsingissä asuvan sinisilmäisen Lehdon olevan 185 senttiä pitkä ja painavan 85 kiloa. Lehdon esittelyssä kerrotaan, että arkityössään hän pukeutuu pukuun ja kravaattiin ja vapaa-ajallaan pelaa jääkiekkoa Pietarinkadun Oilersissa.

– Nukun aina alasti, Lehto paljastaa esittelytekstissään.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?