Harry Potter -tähti mursi niskansa rajussa kolarissa – vaimo julkaisi karun kuvan teho-osastolta: ”Tämä on totta, ei mitään elokuvaa” - Viihde - Ilta-Sanomat

Harry Potter -tähti mursi niskansa rajussa kolarissa – vaimo julkaisi karun kuvan teho-osastolta: ”Tämä on totta, ei mitään elokuvaa”

Harry Potter ja Azkabanin vanki -elokuvassa näytellyt Jim Tavaré joutui teho-osastolle rajun kolarin jälkeen.

9.3.2017 15:47

Jim Tavaré joutui auto-onnettomuuteen ja sai vakavia vammoja: häneltä murtui niska ja 15 kylkiluuta. Myös näyttelijän keuhkot painuivat kasaan, People-lehti kirjoittaa.

Tavarén vaimo Laura kertoi onnettomuudesta näyttelijän Facebook-sivulla tiistaina.

– Laura tässä hei. Nyt kun Jimin perheelle on ilmoitettu, hän pyysi minua kertomaan myös kaikille faneilleen, että hän joutui vakavaan auto-onnettomuuteen eilen. Kyseessä oli nokkakolari, Laura-vaimo kirjoitti.

Mikäli päivitys ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Jimille on tehty kaksi verensiirtoa tähän mennessä ja hänet viedään pian leikkaussaliin. Tämä on nyt totta, ei mitään elokuvaa. Olkaa kilttejä ja pitäkää Jim ajatuksissanne sillä aikaa kun hän taistelee, vaimo pyysi.

Tavaré opiskeli näyttämötaidetta Englannin kuninkaallisessa teatterikoulussa ja hän näytteli BAFTA-palkinnonkin voittaneessa tv-sarjassa The Sketch Show.

Tavarén vaimo ei kertonut missä auto-onnettomuus tapahtui, mutta näyttelijän tiedetään viettävän paljon aikaa Los Angelesissa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?