Anna: Antti Luusuaniemi myöntää olleensa todella ”flirtti” – hurmasi vaimonsa mainoskuvauksissa Unkarissa - Viihde - Ilta-Sanomat

Anna: Antti Luusuaniemi myöntää olleensa todella ”flirtti” – hurmasi vaimonsa mainoskuvauksissa Unkarissa

Näyttelijä Antti Luusuaniemi, 37, kertoo Anna-lehden haastattelussa yrittäneensä olla opiskeluaikoinaan kova naistenmies. Nyt hän on tosimies laittaessaan lapsiaan yöpuulle.

Antti ja Lili.­

9.3.2017 11:34

Antti Luusuaniemi tapasi vaimonsa vuonna 2011 ollessaan Unkarissa mainoskuvauksissa. Lili-vaimo työskenteli samoissa kuvauksissa tuotannon art directorina.

– Lilin ulkonäkö, karisma ja älykkyys suorastaan loistivat – hän oli ylivertainen muihin naisiin nähden, Luusuaniemi kertoo Anna-lehden haastattelussa.

Näyttelijä kertoo olleensa tuolloin sinkkuna jo tovin aikaa.

– Olin melko flirtti. Hakeuduin hänen läheisyyteensä keskustelemaan ja pyysin häntä syömään. Tein aikeeni hänelle selväksi.

Lili ei kuitenkaan innostunut hetkessä. Mutta kun mainoskeikka oli tehty, Antti otti tapaamisen uudelleen puheeksi.

– Sanoin hänelle, että voisin tulla parin viikon kuluttua uudelleen, jos se sopii. Lili sanoi, että tervetuloa.

Luusuaniemi iloitsee, että niiden sanojen jälkeen pari rakastui salamavauhtia ja yhteinen sävel löytyi nopeasti.

Luusuaniemi ja hänen valokuvaajavaimonsa Lili Ermezei ovat olleet yhdessä kuusi vuotta, joista naimisissa neljä. Pariskunta nähtiin yhdessä Kuudes kerta -elokuvan kutsuvierasensi-illassa viime tammikuussa.

Leffassa Luusuaniemi näyttelee seksiaddiktia. Elokuvassa hänen roolihahmonsa Ricky päätyy vällyjen väliin useamman naisen kanssa.

– Täytyy nostaa vaimolle hattua, että hän kävi tämän elokuvan kutsuvierasensi-illassa ja on ylpeä työstäni. Vaatii kypsyyttä, että siihen pystyy. Ei se helppoa ole, Luusuaniemi sanoi tuolloin IS:lle.

– Kyllä hän (Lili) oli aika omissa oloissaan elokuvan jälkeen ja puhetulva ei ollut kovinkaan ylitsevuotavaa. Jos tämän miettisi toisinpäin, ei se välttämättä ole kumppanille kaikkein helpointa. Nostan vaimolleni hattua, että tästä ei ole tullut mitään ylimääräistä draamaa.

Elokuvan roolihahmojen mielenmaisemaa ymmärtääkseen Luusuaniemi ja elokuvan ohjannut Maarit Lalli kävivät seksuaaliterapeutin vastaanotolla. Luusuaniemi kertoo keskustelleensa seksistä ja pettämisestä myös ystäviensä kanssa.

– Jututin kavereita, joilla itsellään on ollut avioliiton ulkopuolisia suhteita. Kyllähän tässä on kilometrejä mittarissa ja on tullut nähtyä, että ihmiset elävät eri tavalla. Joissakin suhteessa se on ihan ok ja jotkut eivät voisi kuvitellakaan pettävänsä puolisoaan. Roolihenkilöni on perheenisä ja hän on hyvä isä, mutta hän täyttää jotain tyhjiötä panemalla.

Luusuaniemi toteaa, että omassa avioliitossaan hänen ei ole onneksi tarvinnut miettiä pettämiseen liittyviä asioita.

– Siinä mielessä olen onnellinen, että olemme yksiavioisia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?