Suomalaisen tv-kaunotar Lindan kasvokuvasta sanasota somessa – ”Nojaan olkapäähäni, joka pullistaa huuliani” - Viihde - Ilta-Sanomat

Suomalaisen tv-kaunotar Lindan kasvokuvasta sanasota somessa – ”Nojaan olkapäähäni, joka pullistaa huuliani”

Tosi-tv-kaunotar Linda Manuellan Instagram-kuvan kommenttiosiossa syntyi kiihkeä sanasota. Manuella painottaa, että hänen mielestään ei ole ok kysellä ihmisiltä julkisesti mitä tahansa.

8.3.2017 23:13

Fitness-kilpailija ja Martina ja hengenpelastajat -ohjelmasta tutun tosi-tv-kaunotar Linda Manuellan tuoreimman Instagram-kuvan kommenteissa on syntynyt sanasota. Manuella lisäsi keskiviikkona kuvapalveluun kasvokuvan. Pian julkaisun jälkeen kommenttiosiossa tiedusteltiin, mitä Manuellan huulille on tapahtunut.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Kommenteissa muun muassa tiedusteltiin, onko Manuellan huulissa ”allerginen reaktio” ja tiedusteltiin, miksi huulet ovat ”turvoksissa.”

– Sit jengi viel ihmettelee mimmosista vanhemmista niit koulukiusaajii syntyy, Manuella vastasi kommentteihin.

Linda Manuella osallistui Martina ja hengenpelastajat -ohjelmaan vuonna 2014.­

Manuella toi vastausviestissään esiin sen, että hänen mielestään ei ole hyväksyttävää kysellä ihmisiltä julkisesti nolaavaan sävyyn mitä tahansa. Manuella kirjoittaa Instagramissa, että hänestä kyselijät voisivat kysyä hänen huulistaan tai mahdollisista allergioista mieluummin yksityisviestillä kuin julkisesti kommentoimalla.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

– Mutta ei, ei ole allergiaa. Satun nojaamaan kuvassa olkapäähäni, joka mahdollisesti pullistaa jo isoja huuliani, Manuella vastaa ja jatkaa:

– Se on ihan ok, jos mun huulet tai koko naama on jonkun mielestä vaikka aivan helvetin rumat.

Tosi-tv-kaunottaren kanssa samoilla linjoilla on myös vuoden 2015 Miss Suomi Rosa-Maria Ryyti, joka puolustaa Manuella tiukkasanaisesti kommenteissa.

– Tää meinaa vaan et Suomessa kaikki hyvin, kun jengiä kiinnostaa enemmän naapurin Viljaanan sieraimet ku esimerkiks globaali eriarvoisuus tai ilmaston lämpeneminen, Ryyti kommentoi.

Vuoden 2015 Miss Suomi Rosa-Maria Ryyti puolusti fitness-kaunotarta somessa tiukkasanaisesti.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?