Pamela Andersonin ulkomuoto muuttui huomattavasti – tunnistaisitko näistä kuvista? - Viihde - Ilta-Sanomat

Pamela Andersonin ulkomuoto muuttui huomattavasti – tunnistaisitko näistä kuvista?

Povipommi Pamela Anderson näyttäytyi julkisuudessa aiempaa hillitymmässä tyylissä.

7.3.2017 19:33

Pamela Anderson, 49, asteli maanantaina Pariisin muotiviikkojen näytökseen täysin erinäköisenä mitä hänet on yleensä julkisuudessa totuttu näkemään. Heinäkuussa 50 vuotta täyttävä povipommi nähtiin Stella McCartneyn muotinäytöksessä todella hillityssä tyylissä.

  • Yllä olevalla videolla Pamela Anderson muotinäytöksessä uudessa hillityssä tyylissään.

Anderson oli pukeutunut tapahtumaan mustaan mekkoon ja valkoisiin korkokenkiin, asukokonaisuus oli huomattavasti peittävämpi mitä tähden yllä on yleensä totuttu näkemään.

Asua enemmän Andresonin ulkonäössä huomion kiinnittivät povipommin vähämeikkiset kasvot ja taakse sidotut hiukset. Anderson on totuttu usein näkemään julkisuudessa vahvassa meikissä ja vaaleat hiukset auki laineikkaina, mutta tällä kertaa povipommi suosi perin luonnollista meikki- ja hiustyyliä.

Muutos on huomattava, sillä vielä lauantaina Anderson edusti tutumman oloisessa tyylissään Vivienne Westwoodin muotinäytöksessä Pariisissa. Tuolloin Andreson oli sonnustautunut ihonmyötäiseen mekkoon, jossa oli valtava kaula-aukko.

Seurapiiritapahtumissa usein piipahtava Anderson näyttäytyi viime keskiviikkona ravintolatapahtumassa liilaan mekkoon pukeutuneena.

Joulukuussa Anderson edusti asussa, joka paljasti povea ja säärtä, myös hiukset olivat tuttuun tapaan avoinna.

Pamela Anderson on totuttu julkisuudessa näkemään rintamuksen paljastavissa piukoissa mekoissa, kuten tässä asukokonaisuudessa kesäkuussa Hollywoodissa:

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?