Suosikkikoomikko avautui päihdehelvetistään: ”Ensimmäistä kertaa selvinpäin kahdeksaan vuoteen” - Viihde - Ilta-Sanomat

Suosikkikoomikko avautui päihdehelvetistään: ”Ensimmäistä kertaa selvinpäin kahdeksaan vuoteen”

Saturday Night Live -ohjelmasta tuttu Pete Davidson kertoo somessa lopettaneensa päihteiden käytön.

7.3.2017 15:38

Saturday Night Live -koomikko Pete Davidson, 23, kirjoittaa Instagramissa olevansa ensimmäistä kertaa selvinpäin kahdeksaan vuoteen. 23-vuotias koomikko on kertonut aikaisemmin avoimesti käyttäneensä esimerkiksi lääkekannabista Chrohnin taudin hoitoon.

– Halusin vain kertoa teille, että olen kunnossa. Tiedän, että olen ollut poissa julkisuudesta, tv-ohjelmasta ja sosiaalisesta mediasta. Lopetin päihteiden käytön ja olen onnellinen ja selvinpäin ensimmäistä kertaa kahdeksaan vuoteen, Davidson kirjoittaa Instagramissa.

– Se ei ollut helppoa, mutta minulla on mahtava tyttöystävä, upeita ystäviä ja olen mielestäni hyvin onnekas mies, koomikko kiittää.

Davidson on kertonut haastatteluissa kamppailleensa myös mielenterveysongelmien kanssa. Hänellä todettiin Chronin tauti 18-vuotiaana, eikä elämä kroonisen suolistosairauden kanssa ole ollut helppoa.

– Vatsaani on sattunut koko päivän, enkä ole pystynyt syömään tai työskentelemään, Davidson on kertonut.

Hän on kuvaillut kärsivänsä päivittäin niin kovista kivuista, ettei ole pystynyt esiintymään tai kuvaamaan tv-ohjelmia ilman lääkekannabista.

Amerikkalaismediat huomauttavat, että Davidson on aikaisemmin vihjaillut monissa haastatteluissaan, että hoitomuoto on aiheuttanut hänelle riippuvuutta, jota olisi hoidettu vieroitushoidossa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?