Törsäsi rahat turhuuksiin? Lottovoitto pilasi Janen, 21, elämän – uhkea kaunotar luopui omaisuudestaan, muutti takaisin äitinsä luo - Viihde - Ilta-Sanomat

Törsäsi rahat turhuuksiin? Lottovoitto pilasi Janen, 21, elämän – uhkea kaunotar luopui omaisuudestaan, muutti takaisin äitinsä luo

Britannian nuorin lottomiljonääri Jane Park vaikuttaa ajautuneen rahaongelmiin.

7.3.2017 9:57

Jane Park oli vain 17-vuotias kun hän voitti lotossa noin 1,2 miljoona euroa. Kyseessä oli ensimmäinen lottokuponki jonka nuori nainen oli koskaan ostanut. Parkista tuli kotimaassaan julkkis ja brittilehdet ovat seuranneet nuoren lottovoittajan elämää tarkoin.

Park, 21, on kertonut haastatteluissa, ettei lottovoitto ole tuonut hänelle mitään muuta kuin murheita. Voittonsa jälkeen Park on törsännyt rahat ökyautoihin, merkkivaatteisiin, asuntoon ja matkusteluun.

– Välillä tuntuu, että lotossa voittaminen on pilannut elämäni, Park on kertonut brittilehdille.

Nyt kaunottaren rahavarat näyttävät huvenneen kokonaan, sillä The Sun -lehti kertoo Parkin myyvän omaisuuttaan netissä.

Brittilehden mukaan Park on vähitellen myynyt lottovoitolla ostamiaan tavaroita ja muuttanut takaisin äitinsä luo. The Sun kertoo Parkin luopuneen 215 000 euroa maksaneesta hulppeasta asunnostaan, sillä tunsi olonsa yksinäiseksi kolmiossa.

Kaunotar myy Facebookin kirppiksillä nyt viimeisiä huonekalujaan.

– Onko kukaan kiinnostunut? Laittavaa viestiä, Park kirjoittaa Facebookissa ja myy sohvaa, valkoista pöytää ja tuoleja.

Jane Park on Britannian nuorin lottomiljonääri.­

Jane Park on kertonut avoimesti tv-ohjelmissa ja lehtihaastatteluissa kuinka onnettomaksi lottovoitto hänet teki. Nuori nainen törsäsi voittorahojaan ilman tarkempaa harkintaa.

Eräitä isoimpia yksittäisiä ostoksia olivat rintojen suurennusleikkaukseen käytetyt yli 5000 euroa ja yli 20 000 euroa maksanut vaaleanpunaisella verhoiltu auto.

Kaunottaren Instagram on täynnä kuvia, joista selviää mihin Park on rahansa käyttänyt:

Jos kuva eivä näy selaimellasi, niin katso ne tästä, tästä ja tästä.

The Sun kertoo Parkin palkanneen lopulta itselleen varainhoitajan, joka vahtinut tarkoin lottovoittajan viimeisiä varoja.

– Janella on vahvat tukijoukot, jotka hoitavat hänen varojaan. Tämä tarkoittaa sitä, että välillä omaisuutta myydään, jotta hän pystyy sijoittamaan varoja uusiin kohteisiin, Parkin edustaja kertoo The Sunille.

Park työskenteli voittonsa aikaan assistenttina vajaan 12 euron tuntipalkalla ja asui vaatimattomassa asunnossa äitinsä kanssa kotikaupungissaan Edinburghissa.

– Luulin, että se tekisi elämästäni kymmenen kertaa paremman, mutta se onkin tehnyt siitä kymmenen kertaa huonomman. Useimpina päivinä toivon, ettei minulla olisi rahaa. Sanon itselleni, että elämäni olisi paljon helpompaa, jos en olisi voittanut, hän on kertonut haastatteluissa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?