MTV:n teiniäiti, 25, jätti vastasyntyneen vauvansa kotiin ja lähti lomalle – joutui viharyöpyn kohteeksi - Viihde - Ilta-Sanomat

MTV:n teiniäiti, 25, jätti vastasyntyneen vauvansa kotiin ja lähti lomalle – joutui viharyöpyn kohteeksi

Teen Mom 2 -sarjasta tuttu Jenelle Evans on joutunut kovan arvostelun kohteeksi jätettyään vastasyntyneen tyttärensä kotiin matkansa ajaksi.

6.3.2017 14:18

MTV:n Teen Mom 2 -sarjasta tutuksi tullut Jenelle Evans, 25, on joutunut valtaisan kohun keskelle matkustettuaan Los Angelesiin reiluksi viikoksi.

Evans sai kolmannen lapsensa, Ensley-tyttärensä, noin viisi viikkoa sitten. Tuore äiti matkusti vastasyntyneestä tyttärestään huolimatta Kaliforniaan jättäen vauvan hoitoon kotiseudulleen. Lapsen isä ja Evansin sulhanen David Eason matkusti tämän kanssa.

Radar Onlinen mukaan Evansin päätös hylätä vastasyntynyt vauvansa useaksi päiväksi on järkyttänyt ihmisiä ja monet ovat hyökänneet sosiaalisessa mediassa tosi-tv-tähteä vastaan. Evansin äitiyttä arvostellaan kovin sanoin.

– Hylkäsit lapsesi ja lensit lomalle? Tyylikästä, kuuluu yksi kommenteista.

– Kukaan ei jätä vastasyntynyttä, se on hullua, toteaa toinen käyttäjä Radar Onlinen nettisivuilla.

– Älä pliis hanki lisää lapsia Jenelle. Et selvästi ole sisäistänyt äitiyden uhrauksia, kolmas jatkaa.

– Ei ollenkaan äidinvaistoa, neljäs kiteyttää.

Moni myös epäilee, että vauva vieraantuu reilussa viikossa äidistään täysin.

Honest question @PBandJenelley_1.. With all the time spent away from your newborn.. Are you worried she won't recognize you?— Danny Durango (@danny_durango) March 3, 2017

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Rehellinen kysymys... Kun olet niin kauan poissa vastasyntyneesi luota, oletko huolestunut ettei hän tunnista sinua enää? Kyselee eräs Twitter-käyttäjä.

Monet Twitter-käyttäjät epäilvät, ettei Evans uskalla lisätä kuvia matkaltaan pelätessään ihmisten reaktioita. Evansin oli määrä esiintyä Los Angelesissa Teen Mom 2 -sarjan erikoisjaksossa.

Tähden mukaan MTV-kanava pakotti hänet lentämään kaupunkiin, vaikka hänellä on vastasyntynyt lapsi. Evans ei kuitenkaan lopulta ilmestynyt erikoisjakson kuvauksiin vaan totesi kärsivänsä flunssasta. Hänen on kuitenkin huhuttu liikkuneen kaupungilla ja viettäneen leppoisia lomapäiviä.

– Missä vastasyntynyt vauvasi on? Jätit vastasyntyneen lentääksesi show’hun ja et edes mene paikalle, ihmettelee eräs Twitter-käyttäjä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Evans kertoi Radar Onlinelle, että olisi ottanut lapsensa mukaan, mutta lääkäri kielsi lentämisen vastasyntyneen kanssa.

– En halunnut tulla tälle matkalle Los Angelesiin, mutta minun oli tultava töiden takia, Evans selitti sivustolle.

Evans on viipynyt Los Angelesissa odotettua pidempään, sillä hänen on määrä esiintyä toisessa erikoisjaksossa maanantaina. Tosi-tv-tähti aikoi kuitenkin peruuttaa esiintymisensä. Hän totesi ymmärtävänsä ihmisten reaktion vauvansa hylkäämiseen.

– Olen samaa mieltä kaikkien kanssa Ensleyn kotiin jättämisestä ja olen ollut erittäin harmissani, kun menetän aikaa hänen ja muiden lasteni kanssa. Minun täytyy mennä kotiin nyt heti ja työ voi odottaa tällä hetkellä, Evans pohti.

David Eason on Evansin kolmannen lapsen isä. Tosi-tv-tähden kahdella aiemmalla lapsella on eri isät.­

Evansilla on entuudestaan kaksi lasta, 2-vuotias Kaiser ja 7-vuotias Jace. Evansin Barabara-äiti on Jacen huoltaja ja poika asuu tämän luona. Kaikilla Evansin lapsilla on eri isä.

Evans on joutunut aiemmin toistuvasti ongelmiin lain kanssa. Häntä on syytetty muun muassa huumerikoksista, pahoinpitelystä ja perheväkivallasta. Evans on ollut katkaisuhoidossa ja hän on myöntänyt sairastavansa kaksisuuntaista mielialahäiriötä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?