Huippumalli Kate Mossin, 43, yksityiset alastonkuvat päätyivät vääriin käsiin – sulhaselle tarkoitetut intiimit otokset leviävät - Viihde - Ilta-Sanomat

Huippumalli Kate Mossin, 43, yksityiset alastonkuvat päätyivät vääriin käsiin – sulhaselle tarkoitetut intiimit otokset leviävät

Kate Mossin tietokone hakkeroitiin ja tämän yksityiset alastonkuvat vietiin.

Mossin yksityiset hääkuvat ovat päätyneet vääriin käsiin.­

6.3.2017 10:40

Kaikkien aikojen kuuluisimpiin huippumalleihin kuuluvan Kate Mossin, 43, yksityiset alastonkuvat ovat vuotaneet internettiin.

Mossin häiden yhteydessä vuonna 2011 otetut alastonkuvat hakkeroitiin huippumallin yksityiseltä tietokoneelta, kertoo The Daily Sunday -lehti.

Kuvissa vuonna 2011 rokkari Jamie Hincen kanssa avioitunut Moss juhlistaa häitään alasti. Kuvien kerrotaan olevan erittäin yksityisiä. Moss ja Hince ovat sittemmin eronneet.

– Kate tulee olemaan raivona tästä. Vaikka hän onkin nyt eronnut Jamiesta, ovat nämä kuvat edelleen todella lähellä hänen sydäntään ja ne ovat erittäin, erittäin yksityisiä, lähde kertoo Daily Sunday -lehdelle.

Kuvien uskotaan leviävän Mossin fanien keskuudessa.

Moss on poseerannut lukuisissa alastonkuvissa uransa aikana, mutta nyt leviävät otokset ovat The Daily Sundayn lähteen mukaan erilaisia ja ainoastaan yksityiseksi tarkoitettua.

– Osa oli tarkoitettu vain Jamien nähtäviksi, ja loput olivat läheiselle perheelle ja ystäville eikä ikinä julkaistavaksi.

Levinneet alastonkuvat ovat Mossille jo toiset puolen vuoden sisällä. Viime syksynä mallikaunottaren alastonkuvia julkaistiin Facebookissa hänen 19-vuotiaan siskonsa kaapatulla tilillä.

– On kuvottavaa, että hakkerit pääsevät pälkähästä toisen kerran neljän kuukauden sisällä. Hän etsii nyt keinoja parantaa verkkoturvallisuuttaan.

Kate Moss tunnetaan rohkeista otoksistaan ja hän on yksi aikamme palvotuimmista supermalleista. Myös hänen Lottie-siskonsa luo menestyksekästä mallinuraa isosiskonsa jalanjäljissä.

Moss on uransa aikana poseerannut lähes kaikkien arvostetuimpien muotilehtien kansissa ja sivuissa. Mallikaunotar on myös vieraillut muutamissa tv-sarjoissa ja elokuvissa.

Asiasta kertoi ensimmäisenä Iltalehti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?