Sara Forsberg puristelee silikonirintojaan tv:ssä: ”En rakastanut itseäni, siispä päätin tehdä asialle jotain” - Viihde - Ilta-Sanomat

Sara Forsberg puristelee silikonirintojaan tv:ssä: ”En rakastanut itseäni, siispä päätin tehdä asialle jotain”

Toimittaja Maria Veitola vierailee uusimman Yökylässä-ohjelmansa jaksossa SAARA-taiteilijanimellä uraa luovan Sara Forsbergin kotona Los Angelesissa. Jakson aikana puheenaiheeksi nousevat kaupungin ulkonäköpaineet.

5.3.2017 21:38

185-senttinen Forsberg kertoo saavansa erikoisia kommentteja pituutensa vuoksi.

– Joillekin ihmisille se on ongelma. Tuntuu, että etenkin miehille se on ongelma, mutta naiset enemmänkin ihastelevat senttejäni, Forsberg kertoo Veitolalle.

Sara Forsberg hassutteli IS:n kuvauksissa alkuvuodesta.­

Forsberg kertoo saavansa miehiltä kommentteja etenkin silloin, kun hän poseeraa miesten kanssa yhteiskuvissa.

– He sanovat: Odota, haen korokkeen tai kysyvät, voinko kyyristyä heidän viereensä. Se on mielestäni aika kauheaa, Forsberg naurahtaa

Forsberg avaa Veitolalle myös sitä, miksi päätti 18-vuotiaana hankkia silikonirinnat. Forsberg kertoi silikonirinnoistaan avoimesti YouTubessa julkaisemallaan videolla tammikuussa 2016.

Sara Forsberg kertoo kokeneensa itsensä epäsopusuhtaiseksi ennen rintaimplantteja.­

Forsberg kertoo saneensa videostaan yllättävän paljon positiivista palautetta ja ihmiset ovat kiitelleet sitä, kuinka avoimesti hän oli asiasta puhunut.

– Jotkut olivat tietty, että: se muutti Hollywoodiin ja nyt tuli kumitissit. Se ei kuitenkaan mennyt niin. Hommasin tissit ennen kaikkea tätä: täysikäistyttyäni, Forsberg toteaa.

– Mutta miksi? Veitola tiedustelee.

– Koska halusin. Minulla oli alussa pienet rinnat luonnostaan, kun lihoin niin mitään ei tapahtunut. Mutta kun laihdutin 20 kiloa, niin mitä oli jäljellä, nekin meni, Forsberg kuvailee Veitolalle.

Sara Forsberg on tuntenut olonsa paremmaksi rintaimplanttien oton jälkeen.­

Forsberg kertoo olevansa päätöksestään onnellinen.

– Se on yksi parhaimmista asioista, joita olen tässä elämässä itselleni tehnyt. Minulle tuli heti paljon parempi olo itsestäni, Forsberg sanoo ja jatkaa:

– Tuntuu tyhmältä sanoa noin näin pinnallisesta asiasta. En rakastanut itseäni, siispä päätin tehdä asialle jotain.

Maria Veitola ja Sara Forsberg käyvät syvällisiä keskusteluja Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa.­

Forsberg kertoo saaneensa silikonirintapaljastuksestaan myös paljon negatiivista palautetta.

– Sain myös paljon sellaista palautetta, että nyt kun se otti silikonit, niin olisi sitten kerralla ottanut kunnolliset, että eihän nuo edes ole isot, Forsberg naurahtaa.

Forsberg kuvailee Veitolalle olleensa omasta mielestään aiemmin todella epäsopusuhtaisen kokoinen.

– Halusin sopusuhtaiset rinnat, mitä nämä nyt ovat, Forsberg sanoo ja puristaa molemmilla käsillään rintojaan ja kertoo vielä lopuksi Veitolalle kuppikokonsa naurahtaen:

– B.

Yökylässä Maria Veitola keskiviikkoisin MTV3-kanavalla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?