Putouksessa ronskeja sisäpiirivitsejä – Roope Salminen kuittaili Ernest Lawsonille jäätävästi: ”Muille on tullut jo tarjouksia” - Viihde - Ilta-Sanomat

Putouksessa ronskeja sisäpiirivitsejä – Roope Salminen kuittaili Ernest Lawsonille jäätävästi: ”Muille on tullut jo tarjouksia”

Putous-ohjelma käynnistyi näyttelijöiden keskisillä sisäpiirivitseillä.

4.3.2017 19:55

Kaikki näyttelijät tietävät, että esittävän taiteen ammattilaisten ei ole aina ihan helppoa löytää uusia työpaikkoja.

Tämän viikonlopun Putous käynnistyi juontaja Roope Salmisen ja Abdul Tuiskua esittävän Ernest Lawsonin ironiaa tihkuvalla kuittailulla. Vitsailu alkoi, kun Lawson heitti, että eikös Putous jatkukaan koko vuotta.

– Ei varmaan olisikaan kannattanut irtisanoa vielä päivätyötä, Lawson heitti.

Salminen pilaili antaumuksella Lawsonin työtilanteen kustannuksella.

– Muille on tullut jo tarjouksia, Salminen sanoi pilke silmäkulmassa. Sitten hän komensi Lawsonin ensimmäisen esityksensä pariin.

– Urkeneeko ura siitä, ehkä joku ohjaaja on katsomassa, Salminen jatkoi.

Kuvassa kaikki Putous-tähdet ohjelman kulisseissa.­

Vitsillä Salminen saattoi viitata siihen, että Pilvi Hämäläinen, joka esittää Aina Inkeri Ankeista, on jo nyt saanut työkeikkoja hauskan Putous-roolinsa ansiosta. IS kertoi aiheesta perjantain lehdessään. Lue juttu täältä!

– Aina Inkerin kysyntä on selvästi ollut kovinta. Tarjouspyyntöjä on tullut kymmeniä. Keikkoja on muutamia jo lyöty lukkoon, Putous-hahmojen keikkoja myyvä MagnumLiven myyntijohtaja Johanna Tuomola paljasti IS:n haastattelussa.

Putouksen sketsihahmokilpailussa on jäljellä enää neljä hahmoa: Aina Inkeri Ankeinen, Abdul Tuisku, Isä Nitro (Timo Lavikainen) ja Amurin enkeli (Jenni Kokander). Viime viikolla katsojia kohtasi yllätys, kun Roope Salminen ilmoitti, että sillä viikolla kukaan ei tippuisi pois ja että annetut äänet vaikuttaisivat tulokseen ensi viikolla. Salminen paljasti, että eniten ääniä saivat Aina Inkeri Ankeinen ja Abdul Tuisku.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?