Axl Smithin uhri kiittää Kasmiria: ”Ilman todistajia Axl olisi päässyt kuin koira veräjästä” - Viihde - Ilta-Sanomat

Axl Smithin uhri kiittää Kasmiria: ”Ilman todistajia Axl olisi päässyt kuin koira veräjästä”

Axl Smithin salakatselun uhriksi joutunut nainen puolustaa IS:lle viharyöpyn kohteeksi joutunutta Kasmiria ja kertoo rankasta vuodestaan.

Axl Smithin uhri kiittää Kasmiria todistamisesta Smithin oikeudenkäynnissä.­

4.3.2017 3:45

Juontaja Axl Smithiä koskeva salakatselurikosvyyhti on ollut viimeisen vuoden ajan yksi suurimpia puheenaiheita kotimaisella viihdealalla ja mediassa. Kuluneella viikolla tapauksessa päästiin ensimmäisen maalipisteen yli, kun Helsingin käräjäoikeus antoi Smithille tuomion.

Axl Smith tuomittiin ehdolliseen vankeuteen salakatseluvyyhdistä.­

Yksi Axl Smithin salakuvauksen uhriksi joutunut nainen kertoo nyt Ilta-Sanomille lähettämässään viestissä tuntemuksistaan, joita koko salakatseluvyyhti, tämänviikkoinen tuomio ja tuomion jälkeiset tapahtumat ovat aiheuttaneet.

Nuori nainen myöntää, että Smithin saaman tuomion suuruus ei täysin miellytä häntä.

– Olisin laittanut Axlin kaltereiden taakse hetkeksi miettimään ja kaivelemaan sitä oikeaa katumusta, nainen kertoo.

Tiistaina julkaistussa tuomiossa ilmeni, että Smith oli näyttänyt salaa kuvaamiaan seksivideoita luvatta muun muassa bänditovereilleen keikkabussissa sekä WhatsApp-ryhmässä ystävilleen, joihin kuului myös muusikko Kasmir. Kasmir, oikealta nimeltään Thomas Kirjonen, oli oikeudenkäynnissä todistajana kertomassa siitä, kuinka Smith esitteli videoita keikkabussissa ja WhatsApp-ryhmässä. Siksi Kirjosen nimi tuli esiin oikeuden pöytäkirjoista.

Ilta-Sanomia lähestynyt Axl Smithin uhri kiittää Kasmiria todistamisesta tapauksen oikeudenkäynnissä.­

Nainen uskoo, että ilman Kasmirin ja muiden todistamista Smithin oikeudessa todetut rikokset olisivat jääneet määrältään pienemmiksi ja rangaistukset keveämmiksi.

– Haluaisin kiittää Kasmiria ja muita todistajia. Ilman todistajia Axl olisi päässyt kunnianloukkauksista kuin koira veräjästä ja kuitenkaan todistajia ei ole syytetty asiasta. Ainoa syytetty ja rikollinen on Axl. Axl on ollut ainoa, joka on salakuvannut, ja ainoa, joka on niitä WhatsApp-ryhmään lähettänyt.

Lue lisää salakuvauksen uhriksi joutuneen naisen ajatuksia viikonlopun Ilta-Sanomista.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?