”Instagramin vihatuin mies” pöyristyttää lomakuvallaan: Povekas ystävätär ratsastaa uhanalaisella eläimellä – ”Kuvottavaa!” - Viihde - Ilta-Sanomat

”Instagramin vihatuin mies” pöyristyttää lomakuvallaan: Povekas ystävätär ratsastaa uhanalaisella eläimellä – ”Kuvottavaa!”

Instagramin pahana poikana tunnettu Dan Bilzerian, 36, julkaisi tilillään lomakuvan, joka on suututtanut monet miehen seuraajista.

3.3.2017 21:31

Pröystäilevää elämäntyyliään Instagramissa esittelevä pokerimiljonääri Dan Bilzerian, 36, on saanut jälleen nettikansan vihat niskaansa.

Instagramissa 20,9 miljoonalle seuraajalleen aseita, rahaa, ökyelämää ja kauniita naisseuralaisiaan esittelevä Bilzerian julkaisi tilillään kuvan, jossa hänen povekas seuralaisensa istuu jättiläiskilpikonnan selässä pikkuruisissa bikineissä. Bilzerian itse syöttää otoksessa eläintä lehdillä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– 270 kiloinen, 100-vuotias Galápakoksen kilpikonna, mikä mahtava eläin, Instagram-tähti kirjoittaa kuvatekstissä.

Bilzerianin julkaisemassa kuvassa on maailman suurimpiin kuuluvan kilpikonnalajin edustaja. Galápagoksenjättiläiskilpikonnat ovat suojeltuja ja niiden on todettu olevan vaarassa kuolla sukupuuttoon, sillä niiden kanta on romahtanut.

Kilpikonnia tavataan luonnonvaraisina ainoastaan Galápagossaarilla.

The Mirror -lehden mukaan Bilzerian julkaisi lomakuvansa vieraillessaan Sir Richard Bransonin Neckerin saarella, joka osallistuu kilpikonnien ja muiden uhanalaisten lajien suojelutyöhön.

Bilzerianin kuva sai nopeasti Instagram-käyttäjät suivaantumaan, sillä monen mielestä on törkeää, että miljonäärin seuralainen istuu uhanalaisen eläimen selässä. Kuva on kerännyt yli 3 200 kommenttia

– Menkää pois kilpikonnan luota. Idiootit, kauhistelee yksi kommentoija.

– Kuvottavaa! Sinun pitäisi hävetä. Ei aivoja, jatkaa toinen.

– Nuija ja tosinuija, tiivistää eräs mies.

– Satavuotias ja joutuu silti olemaan tekemisissä tuollaisten idioottien kanssa, harmittelee nuori nainen.

– Voi eläin parkaa, kauhistuu eräs mies.

Osa kommentoijista myös puolustaa miljonääriä ja tämän seuralaista toteamalla, ettei eläin vahingoitu tai kärsi.

– Pliis, hän ei satuttanut eläimiä! Onko jokainen eläintarha väärässä, kun antaa ihmisten koskea eläimiin? Lopettakaa vihaaminen, kuuluu yksi Bilzeriania puolusteleva kommentti.

Bilzerian itse vetosi nopeasti siihen, että kilpikonnien hoitajat totesivat niiden selässä istumisen olevan sallittua.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Floridasta kotoisin oleva Dan Bilzerian on rikastunut isänsä omaisuudella ja pokerilla. Miljonääri uhosi vuonna 2015 pyrkivänsä Yhdysvaltojen presidentiksi vuoden 2016 vaaleissa, mutta luopui aikeistaan myöhemmin.

Bilzeriania pidetään ökyelämäntyylinsä ja naisia esineellistävien kuviensa takia internetin vihatuimpana miehenä. Hänen käyttäytyminen sosiaalisessa mediassa jakaa vahvasti mielipiteitä. Bilzerian itse sanoo olevansa ”Instagramin kuningas”.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?