Kovia kokenut tangokuningatar Saija Varjus löysi uuden rakkauden: ”Hemmetin komea mies” - Viihde - Ilta-Sanomat

Kovia kokenut tangokuningatar Saija Varjus löysi uuden rakkauden: ”Hemmetin komea mies”

Saija Varjuksen uusi kumppani on ”ihan tavallinen suomalainen mies”.

5.3.2017 10:09

Laulaja Saija Varjus, 52, on löytänyt elämäänsä uuden miesystävän.

– Hengailemme yhdessä. Tutustumme toisiimme ja katsomme, mitä tästä tulee. Voi tätä yhdessä hengailua sanoa seurusteluksi, Saija kertoo.

Näin suhteen alkuvaiheessa Saija ei vielä esittele uutta miesystäväänsä julkisuudessa, joten hän ei halua kertoa tässä vaiheessa myöskään miehen nimeä.

– Hän on ihan tavallinen suomalainen mies. Tapasimme vanhanaikaisesti ihan sattumalta eikä missään Tinderissä tai muualla somessa.

Reilut kaksi kuukautta tuntenut pari ei asu yhdessä. Miesystävän koti ei ole Tervakoskella, jossa Saijalla on omakotitalo.

– Hän matkustaa luokseni aina, kun vain voi. Tapaamme aika usein, Saija paljastaa.

Pariskunta tapasi ensimmäistä kertaa Saijan kotona joulupöydässä. Laulajalla on tapana järjestää joulunpyhien jälkeen joulurääppiäiset ystävilleen. Silloin Saijan luokse kokoontuu perinteisesti iso joukko ystäviä.

– Hän saapui erään ystäväni mukana. Hänen tulonsa joulupöytääni oli täysi yllätys, Saija kertoo tapaamisen ensi hetkistä.

IS:n kysymys, oliko jommankumman puolelta kyse ihastuksesta tai rakkaudesta ensisilmäyksellä, jää vaille selvää vastausta, kun Saija välillä hihkaisee miesystävälleen, mitä hänellä on lupa kertoa.

– Sen saa sanoa, että hemmetin komea mies, Saija nauraa itseään nuoremman miesystävänsä humoristiselle heitolle.

Saija Varjus tapasi uuden kumppaninsa ensimmäisen kerran omassa joulupöydässään.­

Hän on sitä mieltä, että tässä vaiheessa on vielä turhaa hätäilyä antaa tunteille tarkkaa nimeä. Nyt edetään päivä kerrallaan ja katsotaan, mihin asti nyt roihahtaneet tunteet kantavat.

Sen verran pirteältä Saija puhelimessa kuulostaa, että lukuisten vastoinkäymisten murjoma nainen tuntuu saaneen ripauksen iloa elämäänsä.

– Pientä valoa on alkanut tunnelin päässä tuikkia. Olen nyt paljon toiveikkaampi kuin olen ollut pitkään aikaan. Henkisesti on hirveän tärkeää, että elämään on tullut uutta iloa.

Saija Varjuksen uudesta rakkaasta kertoi ensin Anna-lehti.

”Ollut raakaa menoa”

Iloa Saija elämäänsä tarvitsisi enemmänkin, sillä laulajan sairastama MS-tauti etenee, ja sairauden aiheuttamia vaivoja on tullut lisää.

Sairauden lisäksi viimeisimpään avioeroon liittyvät taloudelliset epäselvyydet ovat aiheuttaneet Saijalle ahdinkoa jo monta vuotta. Laulaja rakennutti vuosia sitten Tervakoskelle talon, jonka jakamisesta hän käy edelleen oikeutta ex-kumppaninsa kanssa.

– Kohta on neljä vuotta siitä, kun annoin ex-miehelle tennarin kuvan persuuksiin. Sen jälkeen olen ollut löysässä hirressä. Miten kauan tällaiset asiat voivat oikeudessa kestää, Saija ihmettelee.

–Olen kuitenkin hengissä ja edelleen täyspäinen. Se ihmetyttää välillä minua itseänikin, Saija Varjus sanoo.­

Monen jo entuudestaan raskaan vuoden jälkeen uusi vyöry vastoinkäymisiä iski vuosi sitten helmikuussa, kun hänen silloisen miesystävänsä sydän pysähtyi. Hautajaiset eivät jääneet siihen, sillä viime vuoden varrella niitä tuli vielä kolmet lisää. Vauhdilla edennyt sairaus vei Saijan äidin vuoden lopulla. Sen lisäksi hän menetti myös toisen lähiomaisensa sekä hyvän ystävänsä.

– Moninkertainen surutyö on vielä kesken, Saija mainitsee.

– Nyt on ollut raakaa menoa. Olen kuitenkin hengissä ja edelleen täyspäinen. Se ihmetyttää välillä minua itseänikin.

Sisukas nainen ei ole murtunut, mutta jälkensä murheet ovat häneen jättäneet. Saija sanoo menettäneensä viime vuosien vastoinkäymisten syövereissä uskoaan siihen, että aina ahdingoista selvitään.

– Minusta on tullut skeptikko, ja olen menettänyt uskoni melkein kaikkeen tässä maailmassa, mutta silti haluaisin uskoa ja luottaa, että elämä kantaa. En anna piruuttanikaan periksi, Saija vakuuttaa entiseen tapaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?