Näin Kasmir selittää ”Haippirinkiä” – perustelee WhatsApp-ryhmän olleen työkäytössä - Viihde - Ilta-Sanomat

Näin Kasmir selittää ”Haippirinkiä” – perustelee WhatsApp-ryhmän olleen työkäytössä

Kasmir jättäytyy pois Tanssii tähtien kanssa -kisasta.

2.3.2017 15:21

Muusikko Kasmir ja MTV tiedottivat torstaina Kasmirin jäävän pois suositusta Tanssii tähtien -kisasta.

– Tanssit on nyt tanssittu. Hieno kokemus Tanssii tähtien kanssa jää osaltani lyhyemmäksi kuin toivoin. Olemme ohjelman kanssa yhdessä sopineet etten enää jatka kisassa eli minua ei nähdä sunnuntain jaksossa mukana. Koemme että viime aikojen julkisuus on koko ohjelmalle ja muille osallistujille liikaa keskittymistä ja tanssimista häiritsevä tekijä. Oli mahtava kokemus saada osallistua kisaan, suurkiitos koko loistavalle ryhmälle, Kasmir kirjoittaa Facebook-sivuillaan.

Axl Smithin saamassa julkisessa tuomiossa tuli tiistaina ilmi, että Kasmir oli yksi niistä, joille juontaja Smith näytti salaa kuvaamiaan seksivideoita.

Smith näytti videoita ja kuvia Kasmirille puhelimeltaan sekä Haippirinki-nimisessä WhatsApp-ryhmässä, jonka jäsen Kasmir oli.

Kasmir ei jatka enää Tanssii tähtien kanssa -kisassa.­

Kasmir selittää Facebook-sivuillaan minkä takia hän kuului Smithin ”Haippirinkiin”. Kasmiria ei ole epäily rikoksesta, vaan hän on ollut oikeudessa todistajana.

– Julkisuuden henkilönä ei voi piiloutua medialta tai itseen kohdistuvalta arvostelulta. Yksityisyyden suoja on pienempi. Julkisuus tulee vastaan ja pitää vastaanottaa hyvässä ja pahassa, omalla nimellä, Kasmir, oikealta nimeltään Thomas Kirjojen, kirjoittaa Facebookissa.

– Meitä kaikkia koskee oikeus ja velvollisuus todistaa oikeudenkäynnissä, jotta totuus tulisi esille ja tuomio olisi oikeudenmukainen. En ole ollut asiassa syytettynä, ja todistajana olen pyrkinyt auttamaan uhreja sekä oikeuden toteutumista kertomalla kaiken minkä tiedän. Olen todella pahoillani uhrien puolesta ja toivon että kaikki asiasta kärsineet saavat rauhaa toipumiseen.

Kasmir kirjoittaa olevansa häpeissään ryhmässä käyttämästään kielenkäytöstä, ja sanoo Haippirinki-ryhmän tarkoituksen olleen toimia viestintävälineenä kiertueen aikatauluihin liittyen.

– Häpeän niitä kommentteja jotka ovat tulleet ilmi ja julkisuuteen bändin viestiryhmästä ja pyydän sydämestäni anteeksi asiatonta kielenkäyttöä ja kaikkea tuomittavaa käytöstä. Tämä Whatsapp ryhmä on perustettu puhtaasti kiertueen aikatauluista tiedottamista varten eikä mitään arvelluttavaa materiaalia glorifioivaksi, naisien halventamiseen keskittyväksi salaseuraksi. Ymmärrän että en reagoinut asioihin ja tilanteisiin oikein. Siitä kannan vastuun, Kasmir päättää kirjoituksena.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?