Hoikan Hollywood-tähden vartaloa nuoleva Oscar-mekko käynnisti raskaushuhumyllyn – kipakka vastaus: ”En ole tiukalla dieetillä”

Julkaistu:

Somemylly
31-vuotias näyttelijä ja laulaja Ashley Tisdale osallistui Elton Johnin järjestämiin Oscar-juhliin, mutta tuskin arvasi, että joutuisi raskaushuhujen keskelle iltapukunsa vuoksi.
Ashley Tisdale, 31, osallistui sunnuntaina laulaja Elton Johnin järjestämiin perinteisiin Oscar-juhliin. Juhlissa katsotaan samaan aikaan käynnissä oleva Oscar-gaala, ja paikalla on vuosittain nimekkäitä tähtiä.


Juhla järjestettiin nyt 25. kertaa, ja paikalla nähtiin esimerkiksi Caitlyn Jenner, Lea Michele sekä huippumallit Alessandra Ambrosio ja Adriana Lima.

Otsikoihin nousi kuitenkin High School Musical -elokuvista tuttu Tisdale, joka edusti juhlan punaisella matolla vartaloa nuolevassa sinisessä iltapuvussa. Tisdalen asu sai aikaan raskaushuhujen vyöryn sosiaalisessa mediassa.


Hän kommentoi itse asiaa Twitter-tilillään pisteliääseen sävyyn kiistäen raskauden ja todeten, että ei vain ole tiukalla dieetillä.Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Täydellisyyden tavoittelun luomat paineet ovat kamppailu. Ei, en ole raskaana. Olen vain onnellinen ja en ole ollut tiukalla dieetillä, mutta kiitokset muistutuksesta, Tisdale twiittaa.Tisdale on puhunut itseluottamuksesta ja kehostaan myös aiemminkin.

– Fyysinen aktiivisuus auttaa pysymään terveenä ja on hyvä tapa helpottaa stressiä. Treenaan personal trainerini kanssa maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin, ja torstaisin harrastan kickboxingia ja tiistaisin joogaa, tähti luetteli Health-lehdelle vuonna 2015.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt