KL: Cheek avaa yökerhon Helsingin keskustaan Makkarataloon - Viihde - Ilta-Sanomat

KL: Cheek avaa yökerhon Helsingin keskustaan Makkarataloon

Räppäri avaa tuhatpaikkaisen klubin Helsingin keskustassa sijaitsevaan liiketilaan yhdessä Kalle Kallosen ja Restamax Oyj:n kanssa.

1.3.2017 8:26

Kauppalehti uutisoi räppäri Cheekin eli Jare Tiihosen lähtevän mukaan yökerhobisnekseen. Cheek on mukana omistajana Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevaan Makkarataloon 31. maaliskuuta avattavassa yökerhossa.

Hiljattain sulkeutuneen Namu-yökerhon tilalle tulevassa klubissa on tuhat asiakaspaikkaa ja lisäksi terassilla. Yökerhon kohderyhmää ovat 25–35-vuotiaat nuoret aikuiset.

Räppärin kanssa osakkaina yökerhossa ovat tapahtumatuotannon osaaja Kalle Kallonen sekä ravintolayhtiö Restamax. Cheek kertoo Kauppalehdelle kypsytelleensä ajatusta omasta yökerhosta jo vuosia.

– Oman yökerhon avaaminen on ollut ajatuksissa jo melkein kymmenen vuotta, mutta sopivaa hetkeä ja mahdollisuutta ei ole aiemmin ilmennyt.

– Tavoite on panostaa ennen kaikkea musiikkiin, intohimoisiin dj:hin ja parempaan palveluun. Toivon, että pystymme upgreidaamaan tämänhetkistä tasoa Helsingissä, Cheek kuvailee yökerhon tavoitteita Kauppalehdelle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?