Yksi uhreista ihastui Axl Smithiin syvästi – asiakirjat paljastavat surullisia yksityiskohtia suhteesta

Käräjäoikeuden asiakirjat paljastavat, että yksi Axl Smithin salakatselun uhreista ihastui tähän syvästi, eikä olisi ryhtynyt pelkkään seksisuhteeseen.

28.2.2017 15:32

Tv-persoona Axl Smith tuomittiin tiistaina Helsingin Käräjäoikeudessa ehdolliseen vankeusrangaistukseen ja yli 150 000 euron korvauksiin salakatselusta. Käräjäoikeuden asiakirjat paljastavat lukuisia yksityiskohtia tapauksen laajuudesta.

Asiakirjoista selviää muiden tietojen muassa, että yksi uhreista ihastui Axl Smithiin syvästi, eikä olisi koskaan suostunut Smithin kanssa pelkkään seksisuhteeseen. Uhri ja Smith tapasivat vuonna 2012, olivat tapaamisen jälkeen yhteydessä Facebookissa ja päätyivät sen jälkeen treffeille yhdessä.

Uhri oli kertonut Smithille eronneensa vain vuosi ennen Smithin tapaamista edellisen kumppaninsa kanssa, ja että hänellä ei ollut ollut koskaan ketään toista miestä. Uhri oli tuonut esiin, että haluaa seurustelusuhteen, ei seksisuhdetta. Smith oli syytteen mukaan saanut uhrin luottamaan itseensä tapailun jatkuessa.

– Asianomistaja ei olisi voinut uskoa, että näin ihana ihminen toimii näin kuin mitä syytteestä kävi ilmi, kuuluu käräjäoikeuden selostus.

”Suhteen” aikana Smith oli jättänyt vastaamatta naisen viesteihin, matkustanut ulkomaille kertomatta tälle ja kohdellut tätä uhrin mukaan loukkaavasti. Uhri oli kuitenkin todella ihastunut Smithiin, eikä Smith torjunut tätä missään vaiheessa selkeästi.

Oikeuden näytön mukaan Smith oli kuvannut kyseessä olevasta uhrista 48 sekunnin pituisen videotallenteen. Uhrin mukaan Smith ei ollut kysynyt asianomistajalta lupaa kuvaamiseen. Jos vastaaja olisi kysynyt, ei asianomistaja olisi antanut siihen lupaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?