Axl Smith viestitteli uhmakkaasti ennen oikeusprosessia: ”joutuu akat ite tulee myös paikalle”

Axl Smith viestitteli itsevarmasti laulajaystävälleen Kasmirille ennen oikeusprosessin alkua.

28.2.2017 15:09

Tiistaina Helsingin käräjäoikeudelta vuoden ja kahden kuukauden pituiden ehdollisen vankeustuomion saanut juontaja Axl Smith viestitteli uhmakkaasti laulajaystävälleen Kasmirille viime vuoden maaliskuussa ennen kuin oikeusprosessi käynnistyi.

Helsingin käräjäoikeuden pöytäkirjoista käy ilmi, että Smith viestitti Kasmirille, oikealta nimeltään Thomas Kirjonen, 25. maaliskuuta 2016 salakatselukohuun liittyen. Salakatseluvyyhti oli alkanut paljastua muutama viikkoa aiemmin.

Smith kirjoitti oikeuden pöytäkirjojen mukaan, että mikäli salakatselua koskeva juttu menee syyttäjälle, asia vedetään julkiseksi oikeudenkäynniksi.

Smith oli todennut, että siinä tapauksessa ”joutuu akat ite tulee myös paikalle ja kaikki matsku tulee näytille”, sekä ”lets bring these bitches out”.

Smith sanoi oikeudessa, että kyse oli ystävien kanssa suoritetusta asian purkamisesta eikä asianomistajille kohdistetusta sanomisesta. Viesti oli vain Smithin ja Kirjosen välinen.

Smithiä oli viestittelyn aikaan ärsyttänyt se asian käsittely lehdistössä, mikä oli aiheuttanut uhmakkaan viestin.

Käräjäoikeus on tuominnut Smithin vuoden ja kahden kuukauden pituiseen ehdolliseen vankeusrangaistukseen.

Lisäksi Smith on velvoitettu maksamaan asianomistajille vahingonkorvauksia ja oikeudenkäyntikuluja yli 150 000 euron edestä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?