Temptation Island -parilla jäinen kohtaaminen kuvausten jälkeen – Sonja, 22, ja Jonne, 31, tilittävät: Pettämistä ja kolmiodraamaa - Viihde - Ilta-Sanomat

Temptation Island -parilla jäinen kohtaaminen kuvausten jälkeen – Sonja, 22, ja Jonne, 31, tilittävät: Pettämistä ja kolmiodraamaa

Uudet Temptation Island Suomi -parit julkistettiin. Neljä vuotta yhdessä olleet Sonja ja Jonne lähtivät testaamaan parisuhteensa lopullisen tilan kolmiodraaman jälkeen.

Sonja ja Jonne poseerasivat medialle tiistaina.­

28.2.2017 13:58

22. maaliskuuta alkava Temptation Island Suomi -ohjelman kolmas tuotantokausi tuo ruutuun jälleen neljä pariskuntaa ja 20 sinkkua.

Varatut miehet saavat saarelle seuraukseen 10 kuumaa sinkkunaista ja naiset puolestaan 10 komeaa miestä.

Katso uuden kauden traileri:

Tämä tuottaa ongelmia etenkin lahtelaisparille Sonja Issakaiselle, 22, ja Jonne Sahaselle, 31, jotka ovat olleet neljä vuotta yhdessä ennen kuvauksia.

IS haastatteli ohjelman pariskunnat tänään Sanomatalolla, ja etenkin Sonjan ja Jonnen hyytävistä väleistä saattoi päätellä, että parisuhteen osalta reissu ei ole ollut aivan onnistunut.

– Meidän parisuhde oli ollut tuuliajolla jo monta vuotta. Halusimme lähteä tähän ohjelmaan selvittämään, miten meidän kannattaa jatkaa, Jonne sanoo.

Miksi halusitte selvittää sen juuri Temptation Island -ohjelmassa?

– Jos olemme junnanneet paikoillaan neljä vuotta, niin kuinka monta vuotta sitä vielä olisi pitänyt junnata paikoillaan ilman tätä ohjelmaa? Jonne kysyy.

Vastauksia pariskunta todella viettelysten saarelta saikin, ja kumpikin kertoo, että reissu oli monilla tavoin todella onnistunut. Mikään ei kuulemma kaduta.

– Lähdin sinne pitämään hauskaa. Ihan alkupäivinä mietin, mitä Jonnelle kuuluu, mutta koska en voinut mitenkään vaikuttaa toisen tekemisiin, niin päätin elää omaa elämääni, Sonja selittää.

Sitä kumpikin sanoo tehneensä ja ottaneensa reissusta kaiken irti.

Sonja sanoo, että kolmen viikon totaalinen ero toisesta laittaa myös ajatukset uusiksi.

– Se ympäristö ja erossa olo auttaa selvittämään omia tunteita. Kolme viikkoa saattaa näyttää ulkopuolisen silmissä lyhyeltä ajalta, mutta siellä se tuntuu älyttömän pitkältä ajalta ja on tosi rankkaakin, Sonja sanoo.

Parisuhteen taustalla oli ennalta monia ongelmia.

– Minulla oli luottamuspulaa, kun Jonne oli jossain ja oli juonut alkoholia, Sonja sanoo.

– Taustalla oli myös puolin ja toisin kolmiodraamaa, ja halusimme selvittää, miten ne vaikuttavat suhteeseen, Jonne lisää.

Pariskunta, jolla on yhdeksän vuoden ikäero, tutustui toisiinsa Lahdessa ensin kavereina ja lopulta suhde syveni parisuhteeksi. Heillä ei ole koskaan ollut selkeitä rajoja suhteelleen, joten sellaisia ei luotu ohjelmaa vartenkaan.

– Ei meillä ollut siellä kuvauksissa mitään erityisiä pelisääntöjä. Rajat on ylipäätään veteen piirretty viiva, Jonne heittää.

Mukana olevat sinkut saavat kummaltakin ylistystä.

– Aluksi ensivaikutelma sinkuista oli ehkä huono, mutta heti ekojen bileiden jälkeen tajusin, että siellä on todella hyviä tyyppejä, Sonja sanoo.

– Ulkonäkö saattaa pettää tosi pahasta. Itselläkin oli tosi isoja ennakkoluuloja joistain sinkuista ulkonäön perusteella, mutta kun heihin pääsi tutustumaan, sieltä paljastui tosi hyviä tyyppejä, Jonne lisää.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?