Viihde

Tv-katsojat hieraisivat silmiään: Anssi Kela näkyi neljällä kanavalla yhtä aikaa – ”Onko tässä enää mitään tolkkua”

Julkaistu:

Maanantai-iltana televisionkatsojat ihmettelivät, miksi Anssi Kela ja isot biisit -ohjelma tuli yhtä aikaa neljältä kanavalta.
Ilta-Sanomiin yhteyttä ottaneet televisionkatsojat ihmettelevät, miksi neljältä kanavalta tulee yhtä aikaa sama ohjelma. Ja toden totta, kello yhdeksästä kymmeneen maanantai-iltana niin Kutoselta, TV5:ltä, TLC:ltä kuin FRII:ltä tuli Anssi Kela ja isot biisit.

– Onko tässä enää mitään tolkkua: televisiosta tulee neljältä kanavalta tismalleen sama ohjelma, hämmästelee eräs Ilta-Sanomiin yhteyttä ottanut mies.

Kaikki neljä kanavaa ovat osa globaalia mediayhtiötä Discovery Networks Internationalia. Viestintäpäällikön mukaan siinä ei ole mitään ihmeellistä, että neljältä kanavalta tulee parhaaseen katseluaikaan identtistä sisältöä.

– Vain starttijakso näytetään neljällä kanavalla. Näin ohjelma tavoittaa enemmän ihmisiä ja se huomataan paremmin. Samaan tapaan on muidenkin ohjelmien starttijaksoja on esitetty kilpailijoiden toimesta useammalla kanavalla yhtä aikaa, perustelee viestintäpäällikkö Eerika Roos Discovery Networks Finlandista.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Olemme ensimmäinen tv-talo, joka esittää kotimaisen viihdeohjelman starttijakson peräti neljällä kanavallaan yhtä aikaa, Roos lisää.

Viestintäpäällikön mukaan katsojat ovat kysyneet asiasta myös yhtiön Facebook-sivuilla.

– Aina on ihmisiä, jotka kysyvät monesta asiasta.

Jatkossa Anssi Kela ja isot biisit tulee maanantai-iltaisin vain TV5:ltä. Ohjelmassa artistivieraat haastavat Anssi Kelan biisintekoon. Kumpikin muusikko tekee oman versionsa jostakin legendaarisesta suomalaisesta hittikappaleesta. Ensimmäisessä jaksossa Anssi Kelan artistivieraana nähdään Sanni, ohjelmatiedoissa kerrotaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt