Tosi-tv:stä tuttu kaunotar jäi kiinni nolosta Photoshop-mokasta – huomaatko peppukuvassa mitään erikoista? - Viihde - Ilta-Sanomat

Tosi-tv:stä tuttu kaunotar jäi kiinni nolosta Photoshop-mokasta – huomaatko peppukuvassa mitään erikoista?

Geordie Shoresta tuttu Chloe Ferry julkaisi uhkean kuvan Isntagramissa, joka ei ehkä olekaan ihan siltä miltä näyttää.

Geordie Shoresta tuttu Chloe Ferry julkaisi erittäin uhkean kuvan, jota fanit epäilivät oitis muokatuksi.­

26.2.2017 8:42

Geordie Shoresta ja Celebrity Big Brotherista tuttu 22-vuotias tv-kaunotar Chloe Ferry julkaisi faniensa iloksi Instagramissa todella kurvikkaan, takaapäin otetun kuvan. Kuvassa Chloe nojailee metallikaiteeseen harmaissa jumppatrikoissa, silmälaseja kädessään pidellen.

The Sun -lehden mukaan fanit kuitenkin äkkäsivät nopeasti, että Chloe oli toteuttanut kuvalle pieniä kuvanmuokkausjippoja, jotta hänen takapuolensa näyttäisi muhkeammalta.

Katso kuva täältä.

Fanien mielestä Chloe oli muokannut reitensä kapeammiksi, jotta hänen pakaransa näyttäisivät kuvassa isommilta.

– Chloe, olet ihana, mutta lol, katso oikeaa jalkaasi. Näytät hyvältä ilmankin Photoshopia, eräs fani kommentoi kuvaa.

– Hän ei näytä tältä tv:ssä Geordie Shoressa.

– En halua olla ilkeä, mutta tämä näyttää todella Photoshopatulta, vai olenko ainoa, joka ajattelee näin?

Geordie Shoren uutta kautta kuvattiin vuoden alussa muutaman viikon ajan. Chloe nähdään mukana uudella kaudella.­

The Sunin mukaan Geordie Shoren uutta kautta kuvattiin tämän vuoden alussa muutama viikkoa, mutta kuvaukset ovat nyt takana, joten tv-tähti on viettänyt kaikessa rauhassa lomaa.

Katso kuva täältä.

Sarjan uusi kausi kuvattiin Newcastlessa. Ohjelman uudella kaudella on mukana joukko tuoreita kasvoja, sillä sarjan pitkäaikaiset tähdet Charlotte Crosby ja Holly Hagan lopettivat sarjassa esiintymisen. Ferry esiintyi Geordie Shoressa ensimmäisen kerran jo kaksi vuotta sitten. Ferry oli ennen tosi-tv-uraansa lahjakas taitoluistelija. Hän on harrastanut taitoluistelua alakouluikäisestä lähtien.

Chloe Ferry harrasti ahkerasti taitoluistelua ennen Geordie Shoreen päätymistään.­

Kyseessä ei ole aivan ensimmäinen kerta, kun joku julkisuuden henkilö jää nolosti kiinni kuviensa muokkaamisesta ennen niiden julkaisua sosiaalisessa mediassa. Yksi viime aikojen eniten kohua herättäneistä Photoshop-mokista oli, kun popdiiva Mariah Carey julkaisi erittäin kurvikkaan kuvan keittiöpuuhista kiitospäivänä. Fanit huomasivat salamannopeasti, että kuvassa oli useita yksityiskohtia, jotka paljastivat muokkauksen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?