Roope Salminen twerkkasi villisti kireässä hiihtoasussa – yllätetty Putous-juontaja joutui luomaan oman sketsihahmonsa - Viihde - Ilta-Sanomat

Roope Salminen twerkkasi villisti kireässä hiihtoasussa – yllätetty Putous-juontaja joutui luomaan oman sketsihahmonsa

MTV:n Putous-ohjelman juontajana toimiva Roope Salminen joutui lauantain suorassa lähetyksessä luomaan oman pikahahmon.

Roope Salminen yllätettiin Putouksen tulikokeessa.­

25.2.2017 20:22

Putous-sketsiohjelman lauantai-illan suorassa lähetyksessä koettiin jälleen hulvattomia hetkiä, kun tulikokeessa vuorossa oli pelätyt ja odotettu pikahahmot.

Pikahahmokisassa näyttelijöiden tuli luoda muutamassa minuutissa itselleen täysin uusi sketsihahmo. Takahuoneessa tarjolla oli rekvisiittaa, josta näyttelijöiden tehtävänä oli loihtia itselleen hauska pikahahmo.

Jenni Kokanderin Juovuskissa sai raikuvat aplodit.­

Kisassa nähtiin muun muassa Jenni Kokanderin silmin nähden humaltunut hahmo Juovuskissa.

– Kurnauskis, hoiperteleva kissahahmo huuteli kädessään kevytmaitotölkki.

Näyttelijät saapuivat yksitellen lavalle mitä erikoisemmissa vaatteissa. Mukana oli esimerkiksi Minka Kuustosen hahmo Trolli Lindholm, joka oli Porista kotoisin oleva Yö-yhtyeen internet trollaaja.

Minka Kuustosen pikahahmo oli Trolli Lindholm.­

Ensimmäisenä kalahahmonsa esitellyt Ernest Lawson saapui lavalle uudelleen omana itsenään yllätyksen kera. Lawson ilmoitti juontaja Roope Salmiselle tämänkin joutuvan mukaan pikahahmokisaan. Salminen yllättyi selkeästi ja yritti vastustella kisaan mukaan joutumista onnistumatta siinä.

Salminen saapui hetken kuluttua lavalle kireässä neonkeltaisessa hiihtoasussa. Hän oli tunkenut suunsa täyteen vaahtokarkkeja ja puhui sössöttäen. Hän kertoi olevansa eräänlainen urheilija.

Salminen oli pukeutunut kireään hiihtoasuun ja vaaleaan muhkeaan peruukkiin.­

– Olen sössösusse cha chaa. Olen intohimoinen urheilija, Salminen sössötti.

Kädessään Salmisella oli kenkälusikka, jonka hän väitti olevan urheiluväline. Lawson tiedusteli, mikä Salmisen laji mahtaa olla.

– Sano mikä tahansa tanssi, niin minä osaan sen.

Roope Salminen oli urheilija, jonka välineisiin kuului kenkälusikka.­

Lawson keksi twerkkauksen ja Salminen joutui keikuttamaan takapuoltaan. Juontaja keikutti takamustaan kireässä asussa yleisölle hieman jäykän näköisesti. Yleisö kuitenkin riemuitsi ja osoitti suosiotaan Salmiselle.

Salminen joutui twerkkaamaan pikahahmokisassa.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?