Glee-kaunotar joogasi painovoimaa uhmaavissa asennoissa sup-laudan päällä – niukka uima-asu paljasti lihaksikkaat reidet

Julkaistu:

taipuisaa
Lea Michele ei jätä urheilua väliin lomallakaan, vaan yhdistää sen rantailotteluun.
Glee-sarjasta tuttu näyttelijäkaunotar Lea Michele lomailee parhaillaan Havaijilla.

Ystäviensä kanssa reissussa oleva kaunotar on nauttinut olostaan Havaijin auringon alla toden teolla ja jakanut lomaltaan useita kuvia Instagram-tilillään.

Rentoutumisen lisäksi nainen on pitänyt lomalla myös huolta kunnostaan.


Torstaina 30-vuotias näyttelijätär kuvattiin sup-joogaamassa pinkissä uimapuvussa. Sup-jooga tarkoittaa sup-laudan (stand up paddling) päällä harrastettavaa joogaa.


Michele taipui mitä erilaisimpiin ja mielikuvituksellisimpiin jooga-asentoihin sinisten aaltojen liplattaessa hänen alapuolellaan.


Hyväntuulinen kaunotar ei ollut vesiurheilun parissa yksin vaan myös hänen ystävänsä olivat mukana harrastuksen tiimellyksessä.


Michele on julkaissut myös Instagram-tilillään kuvan, jossa hän harrastaa sup-joogaa. Kuvapalvelun kuvassa naisella on yllään musta uimapuku ja hiukset on laitettu kahdelle letille.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lea Michelea kohtasi lähes neljä vuotta sitten kauhea suru, kun hänen poikaystävänsä Cory Monteith menehtyi traagisesti heroiinin ja alkoholin yliannostukseen vain 31 vuoden iässä heinäkuussa 2013. Monteith näytteli myös mukana suositussa Glee-sarjassa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt