Mursiko vihaviestien vyöry Teri Niitin?Anne Kukkohovi avoimena Me Naisissa tähteä raastaneesta imetyskohusta

Julkaistu:

somekohu
Tv-persoona Anne Kukkohovi muisteli Teri Niittiä Me Naisten koskettavassa haastattelussa.
Tv-persoona ja stylisti Teri Niitti kuoli yllättäen 9. tammikuuta vain 43-vuotiaana. Vuosia nuoremmaksi -ohjelman tähden poismeno järkytti syvästi useita, mukaan lukien Niitin läheisen ystävän Anne Kukkohovin. Ystäväkaksikkoesiintyi yhdessä mukana Suomen Huippumalli haussa -ohjelmassa. Kukkohovi julkaisi pian Niitin kuoleman jälkeen todella koskettavan kirjoituksen tämän muistoksi sosiaalisessa mediassa.

Niitti joutui kohtaamaan vain noin vuosi ennen kuolemaansa ison myrskyn, kun hän julkaisi ajattelemattomasti kuvan lentokoneesta, jossa nainen imetti lastaan ensimmäisessä luokassa. Niitti kritisoi päivityksessään julkisesti imettäviä äitejä. Kun lentokone laskeutui, Niitin viestintävälineet olivat täynnä vihaviestejä. Aiheesta nousi iso somekohu.

”Oli kohun jälkeen herkempi”


Anne Kukkohovi kertoo nyt Me Naisten koskettavassa haastattelussa siitä, kuinka raskaasti Niitti otti somekohun.

– Teri otti kohun raskaasti. Hän murehti, etteivät ihmiset pitäisi häntä empaattisena, mikä ei todellakaan pitänyt paikkaansa. Somekohun jälkeen hän oli herkempi ja liikuttui useammin, Kukkohovi sanoo lehdessä.

Me Naisten mukaan Niitti sai kohun seurauksena jopa tappouhkauksia. Lehti kertoo, että Anne Kukkohovi seisoi kohun ajan ystävänsä rinnalla siitä huolimatta, että tiesi Terin tehneen virheen. He saapuivat käsi kädessä Venla-gaalaan pian kohun jälkeen.

– Ystävyys Terin kanssa oli aina arjen yläpuolella, Kukkohovi sanoo Me Naisille.

Pohti asiaa Tom of Finland -kutsuvierasnäytöksessä liikuttuneena


Kukkohovi saapui Niitin kuoleman jälkeen julkisuuteen saapumalla Tom of Finland -elokuvan kutsuvierasnäytökseen Helsingin Tennispalatsiin ystävänpäivänä. Kukkohovi kertoi tuolloin IS:n livelähetyksessä, että kyseinen ilta oli ensimmäinen kerta, kun hän saapui kameroiden eteen ystävänsä kuoleman jälkeen. Kukkohovi oli silmin nähden tunteellisessa tilassa ensi-illassa.

Kukkohovi pohti myös tuolloin IS:n haastattelussa, että someraivo saattoi särkeä Niitin sydämen.

– Oli iso sokki ja täydellinen yllätys, että Terin sydän pysähtyi. Toisaalta tiedän, että hän halusikin lähteä tuolla tavalla nopeasti, Anne sanoi.

– Someraivo särkee sydämiä ja ehkä se särki Terinkin sydämen. Tiedän hänen ottaneen sen hyvin raskaasti. Olen monta kertaa miettinyt, kuinka paljon sillä oli vaikutusta hänen kohtaloonsa.

Korjattu kuvateksti oikein kello 9.39. Kuvassa on Jari Laaksonen, ei Kukkohovin puoliso.