Westworld-kaunotar saapui gaalaan ilman alusvaatteita – uskalias asu ei jätä paljon arvailujen varaan - Viihde - Ilta-Sanomat

Westworld-kaunotar saapui gaalaan ilman alusvaatteita – uskalias asu ei jätä paljon arvailujen varaan

Westworld-hittisarjasta tuttu Angela Sarafyan saapui punaiselle matolle uskaliaassa asussa.

22.2.2017 19:46

HBO:n hittisarja Westworldista tähdeksi ponnahtanut näyttelijä Angela Sarafyan käänsi katseita Toast to Young Hollywood -gaalan punaisella matolla.

Westworldissa prostituoitu Clementinea esittävä Sarafyan, 33, oli valinnut hoikkaa uumaansa korostavan valkoisen mekon, jonka jujuna oli kylkien läpikuultava kangas.

Clementine goes commando in West Hollywood. @AngelaSarafyan #Westworld pic.twitter.com/5eGWfvjl4x— Westworld Gifs (@WestworldGifs) February 22, 2017

Jos kuva ei näy selaimellasi, niin katso se tästä.

Westworld-kaunottaren asuvalinta paljastaa Sarafyanin purjehtineen punaiselle matolle kuvaajien eteen täysin ilman alusvaatteita.

Sarafyanin paljastavaan asuun eivät alusvaatteet kuuluneet.­

Sarafyan on ennen Westworldia esiintynyt lukuisissa tv-sarjoissa, kuten American Horror Storyssa ja Buffy vampyyrintappajassa. Todellisen läpimurtonsa Sarafyan teki kuitenkin ilmiöksi muodostuneessa Westworldissa.

– En tiennyt mitään Westworldista ja minulle lähetettiin koekuvauksiin vain kolme sivua käsikirjoituksesta. Kun luin sen, menin kananlihalle. En ole koskaan hakenut samanlaiseen sarjaan ja käsikirjoitus oli yksi upeimmista asioista mitä olen koskaan lukenut. Se muistutti kaunista runoutta, Gertrude Steinia, Edgar Allan Poe’ta tai Shakespearia. Luin käsikirjoitusta uudestaan ja uudestaan, ja mietin, että mikä tämä on, Sarafyan on kuvaillut Refinery29 -sivustolle ensireaktiotaan Westworld-rooliinsa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?