Glee-sarjan kaunotar poseerasi piukassa uimapuvussa onnellisena – koki suuren surun kolme vuotta sitten

Julkaistu:

lomakuvat
Glee-sarjan kaunotar poseerasi uhkeissa lomakuvissa hyvinvoivan oloisena.
Glee-sarjasta pinnalle noussut näyttelijäkaunotar Lea Michele ikuistettiin tiistaina Havaijilla säkenöivän upeissa lomakuvissa. Michele hymyilee kuvissa onnellisen oloisena pulikoiden rantavedessä piukassa mustassa uimapuvussa ja pilottiaurinkolaseissa.

Daily Mailin mukaan 30-vuotias kaunotar viettää Havaijilla rentouttavaa lomaa ystäväporukkansa kanssa. Lehti huomauttaa, että vaikka Havaijin vesi on lämmintä ympäri vuoden, Michele vaikutti hieman palelevalta vietettyään pitkän tovin uimassa. Eräs hänen ystävistään ojensi hänelle pyyhkeen heti uimarannalta.


Maailmantähti jakoi iloisesta lomahetkestään kuvia myös Instagramissa yli 4,4 miljoonalle seuraajalleen.

Lea Michelea kohtasi lähes neljä vuotta sitten kauhea suru, kun hänen poikaystävänsä Cory Monteith menehtyi traagisesti heroiinin ja alkoholin yliannostukseen vain 31 vuoden iässä heinäkuussa 2013. Monteith näytteli myös mukana suositussa Glee-sarjassa.


Michele kertoi kuoleman jälkeen avoimesti haastatteluissa siitä, kuinka vaikeaa kumppanin kuoleman jälkeinen aika hänelle oli ja kuinka syvän surun se häneen jätti. Vuosi Monteithin kuoleman jälkeen Michele löysi uuden rakkaan rinnalleen. Parisuhdeneuvojana työskentelevä Matthew Paetz ja Michele ehtivät seurustella vain pari vuotta, kunnes he erosivat.

Nykyisin Michele on ainakin julkisuudessa liikkuvien tietojen mukaan sinkku ja hän vaikuttaa nauttivan elämästään vaikeiden vuosien jälkeen antaumuksella. Hän kertoo faneilleen yksityiskohtia elämästään jakamalla usein sosiaalisessa mediassa kuvia juhlista ja illanvietoista ystäviensä kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt