Viihde

Tässä ovat leiskuvat Temptation Island -sinkkunaiset! Kaudella mukana tuttuja kasvoja

Julkaistu:

temptation island
Nelonen julkisti Temptation Island -tosi-tv-ohjelman kolmannen kauden sinkut.
Suosittu Temptation Island -tosi-tv-ohjelma alkaa Neloskanavalla 22. maaliskuuta. Ohjelman kolmannella kaudella juontajana on tuttuun tapaan Suomipop-kanavalta tuttu Sami Kuronen. Ohjelmassa viehättävät sinkut testaavat ohjelmaan osallistuvien pariskuntien suhteen lujuutta koettamalla vietellä heitä paratiisimaisissa maisemissa etelän lämmössä.
  • Jutun videolla Sami Kuronen kertoo tulevasta Temptation Island -kaudesta haastattelussa.
Sinkkujen joukossa nähdään tällä kaudella televisiosta tuttuja hahmoja – muun muassa räppäri Junon ”salarakkaana” julkisuuteen noussut Cheyenne Järvinen ja Hottikset-sarjasta tuttu Jaakko Parikka.

Nelosen tiedotteen mukaan sinkut laukovat heti ensimmäisessä jaksossa kylmääviä kommentteja pariskuntien molempien osapuolten päiden menoksi.

– Mä olen tosi hyvä ratsastamaan. Vaikka en oo koskaan hevoseen koskenutkaan, sinkku-Laura täräyttää.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Tässä ovat Temptation Island -sarjan tuoreen kauden sinkut

Kuvien alla lukee kunkin sinkkunaisen Nelosen julkistama esittelyteksti.

Veera, 21 vuotta, Tampere

Super-söpön blondin harrastusten tulokset näkyvät Tampereella asuvan Veeran kropassa, sillä hän on huippukunnossa ja ruskea kuin maitokahvi! Myyntineuvettelijana työskentelevä Veera, 21, on toiselta ammatiltaan meikkaaja-maskeeraaja ja kosmetiikkaneuvoja. Sinkkuna hän on viihtynyt noin vuoden ja omien sanojensa mukaan kyllästyy miehiin todella nopeasti. Hän sanookin odottelevansa mieluummin, että “se oikea” kävelee vastaan, mutta saaneensa aina sen, kenet on halunnut!

Laura, 20 vuotta, TampereTamperelainen punapää, Laura, 20, on ollut sinkkuna noin puolitoista vuotta ja käyttänyt tämän aikansa “ihan urakalla säätämiseen”. Tarjoilijana työskentelevän Lauran vapaa-aika meneekin kavereiden kanssa ja yleensä viihteellä – jopa useita päiviä putkeen! Parasta sinkkuna olossa hänen mielestään onkin se, kun saa tehdä mitä haluaa, kenen kanssa haluaa. Toisaalta hän nauttii myös luonnonrauhasta ja pitkistä lenkeistä. Varattujen miesten iskeminen on Lauralle tuttua puuhaa ja Temptation Islandin varattujen miesten joukosta hän löysikin heti ensisilmäyksellä mieleisenä.

Mari, 20 vuotta, Helsinki

Sporttista Maria on ystäväpiirissä tituleerattu Suomen kuumimmaksi jumppamaikaksi. Sinkkuelämää helsinkiläinen Mari, 20, on viettänyt pian kaksi vuotta ja hän onkin ottanut tästä ajasta kaiken irti juhlimalla ja panostamalla omaan hyvinvointiinsa. Silti, jos kohdalle osuisi kiva mies, olisi hän valmis sitoutumaan. Miehissä hänen huomionsa kiinniittää vaaleat piirteet, miehekkyys ja äly. Mottona Marilla onkin “Being intelligent is hot, so don’t play stupid!”

Jennika, 27 vuotta, Hyvinkää


Hyvinkääläinen Jennika, 27, on juuri saanut harrastuksestaan ammatin ja on tyytyväinen elämäänsä! Tatuoitsijana työskentelevä Jennika on itsekin vahvasti tatuoitu ja näyttävä mimmi. Sinkkuna hän on ollut vuoden ja se vuosi onkin ollut täynnä vauhtia. Sosiaalinen Jennika on koko ajan menossa ja hän rakastaa tutustua uusiin ihmisiin ja kokeilla kaikkea hullua. Temptation Islandin varatuista miehistä hän löysikin heti muutaman, joiden uskoi varmasti lipsuvan mieron tielle!

Jasmin, 21 vuotta, Helsinki


Helsinkiläisellä palveluneuvojalla Jasminilla virtaa suonissaan tunisialaista verta. 21-vuotias Jasmin on ikäistään kypsemmän oloinen, mutta avoin kaikenlaisille hullutuksille. Jasmin täyttää arkensa iloisista, positiivisista ihmisistä ja tilanteista. Tanssi on hänen pakokeinonsa arjen harmaudesta. Sinkkuelämästä hän on nauttinut 1,5 vuotta, mutta toivoo löytävänsä unelmien miehen, joka saattaisi löytyä jopa Temptation Islandilta! Onnistuuko Jasmin tanssillaan hurmaamaan varatut miehet?

Erika, 25 vuotta, Tampere


Tamperelainen myyjä, Erika, 25, paljastuu seesteisen pintansa alta melkoiseksi bilettäjäksi! Laulutaidoillaankin hurmaava Erika on ollut sinkkuna enemmmän tai vähemmän pari vuotta ja vasta viime aikoina oppinut nauttimaan sinkkuelämästään. Tähän saakka hän kertoo haalineesa kainaloonsa aina jonkun rentun, jotka sitten ovatkin vaihtuneet tasaiseen tahtiin. Hyväksi ominaisuudekseen hän mainitsee oikeudenmukaisuuden, mutta kuinka se toteutuu varattujen miesten viekoittelussa jää nähtäväksi!

Janna, 23 vuotta, Salo


Ulospäin harmittomalta ja ujolta vaikuttava Janna, 23, vetoaa miehiin viattomalla olemuksellaan. Noin vuoden sinkkuna viihtynyt salolainen Janna työskentelee ravintolassa ja aiemmin hänet onkin nähty jo Kuppilat kuntoon, Jyrki Sukula -ohjelmassa. Sinkkuelämänsä hän kertoo olevan railakasta – täynnä juhlia ja kavereita. Temptation Islandille hän tuleekin siinä toivossa, että saa itselleen huikean kokemuksen ja jopa rakkauden! Myös työskentely julkisuudessa kiinnostaa iloista ja energistä Jannaa.

Cheyenne, 22 vuotta, Helsinki


22-vuotias Cheyenne on nähty lehtien palstoilla tasaiseen tahtiin. Muun muassa Junon ja Janna Hurmerinnan avioliiton rikkoutumiseen johtaneiden huhujen perusteella Cheyennea on todella syytä pitää uhkana Temptation Islandilla. Ohjelman myötä Cheyenne kuitenkin toivoo, että ihmiset näkisivät millainen tyyppi hän oikeasti on, sillä julkisuus on hänen mielestään antanut hänestä väärän kuvan. Temptation Islandille lähdettäessä reilun puoli vuotta sinkkuna viihtynyt vantaalainen Cheyenne on viettänyt rauhallista sinkkuelämää, eikä ole juurikaan käynyt juhlimassa tai treffeillä. Blogiinsa ja somemarkkinointiin keskittyneen Cheyennen unelmien mies onkin häntä itseään vanhempi alfauros, joka tietää kuinka naista käsitellään makuuhuoneen puolella!

Emma, 22 vuotta, HelsinkiEmma on 22-vuotias merkonomi Helsingistä. Vapaa-aikanaan hän lenkkeilee lähinnä oman koiransa kanssa. Sinkkuna Emma on ollut jo yli kolme seikkailuntäyteistä vuotta. Temptation Island onkin hänelle yksi seikkailu lisää, mutta mitään varsinaista valttikorttia varattujen miesten hurmaamiseen hänellä ei ole. Temperamenttinen ja äkkipikainen Emma onkin tyyppi, josta joko tykätään tai ei. Miehessä hän kiinnittää ensimmäisenä huomionsa silmiin, tatuointeihin ja luonteeseen. Kaksinaamaiset oman egon pönkittäjät eivät Emmaa kiinnosta.


Elli, 22 vuotta, Helsinki


Elli on 22-vuotias opiskelija Helsingistä. Sinkkuna hän on viihtynyt jo kolme vuotta ja ne vuodet ovatkin olleet hulluja. Viime syksynä hänet nähtiin myös Hottis-talossa “Pihtari-Jaakon” yövieraana. Yksin Elli ei juuri viihdy, vaan vapaa-aika kuluu kavereiden seurassa sekä salilla. Elli on eloisa, puhelias ja hauska. Hän saakin usein kuulla siitä, että höpöttää liikaa. Temptation Islandilla nähdään purevatko Ellin jutut varattuihin miehiin!

Nelonen ja Ilta-Sanomat kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt