Maria Veitola osallistuu Saara Aallon ja Meri Sopasen elämäntaitovalmennukseen: ”Te ootte nyt sellaisessa ihanassa metsässä...” - Viihde - Ilta-Sanomat

Maria Veitola osallistuu Saara Aallon ja Meri Sopasen elämäntaitovalmennukseen: ”Te ootte nyt sellaisessa ihanassa metsässä...”

Maria Veitola pääsee seuraamaan laulaja Saara Aallon ja Meri Sopasen elämänvtaitoalmennuskurssia Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa.

22.2.2017 21:54

Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa osallistutaan keskiviikkona MTV3-kanavalla esitettävässä jaksossa Saara Aallon ja hänen kihlattu-managerinsa Meri Sopasen pitämälle luennolle.

Pari vetää työpajan nuorille Järvenpään nuorisokeskuksessa, jossa kannustetaan ihmisiä seuraamaan unelmiaan.

– Me Merin kanssa käydään pitämässä No Fear -luentoja, jossa me kerrotaan vähän tarinoita, että miten me Merin kanssa ollaan löydetty meidän intohimomme ja rohkeutemme elämässä, Aalto pohjustaa luennon sisältöä.

Luennolla Aalto kertoo nuorille kuinka häntä kiusattiin koulussa erilaisuuden takia, kuinka Aallon perhe käytti viimeiset rahansa tyttären pianotunteihin.

Veitola kuuntelee kertomusta tarkkaavaisena.

– Olen aina tiennyt, että haluan tehdä musiikkia. Olin tosi innostunut lapsi ja mua kiusattiin tosi paljon, Aalto sanoo.

Meri Sopanen kertoo työpajassa pukeutuneensa ennen kuten kaikki muut.

– Ennen pukeuduin samalla tavalla kuin kaikki nuoret naiset pukeutuu. Kun uskalsin muuttaa tyylini, niin mua ei kiusannut kukaan. Päinvastoin. Ihmisten mielestä oli tosi siistii kun uskalsin olla oma itseni, hän sanoo ohjelmassa.

Tarinoiden jälkeen siirrytään mielikuvaharjoitteluun. Aalto käskee osallistujien sulkemaan silmänsä ja kuvittelemaan olevansa metsässä.

– Te ootte nyt sellaisessa ihanassa metsässä ja siellä on polku. Ja kohta siellä metsän päässä näkyy portti, joka on just teille olemassa. Portin takana onkin sinä ja sun unelmaelämä, Aalto opastaa.

Saara Aalto ja Meri Sopanen järjestävät myös elämäntaitovalmennuksia.­

Elämäntaitovalmennus herättää Maria Veitolassa useita kysymyksiä, kuten sen, että uskooko pari todella unelmien käyvän toteen.

Aalto sanoo unelmoineensa monia asioita urallaan, jotka ovat toteutuneet. Myös hänen kihlattunsa on samoilla linjoilla.

– Tavallaan uskon, että olen unelmoinut Saaran itselleni, Sopanen sanoo.

Aalto sanoo, ettei unelmien tarvitse olla mitään suuria, vaan myös arkipäiväiset pienet asiat kelpaavat unelmoitavaksi.

– Ihan pieni arkisia juttuja, että vitsi haluaisin nähdä tän leffan. Ja samana päivänä se näytetään telkkarista, Aalto kuvailee.

Maria Veitola naurahtaa parin kanssa keskustellessaan, että he puhuvat koko ajan ”meistä”.

– Ai puhutaanko! En ole huomannut! Me ollaan just sellaisia ällöjä tyyppejä, Aalto naurahtaa.

Yökylässä Maria Veitola MTV3:lla keskiviikkoisin klo 21.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?