Saara Aalto salasi alussa suhteensa naiseen – ex-mies Teemu Roivainen kuvailee ensireaktiotaan lemmenuutiseen - Viihde - Ilta-Sanomat

Saara Aalto salasi alussa suhteensa naiseen – ex-mies Teemu Roivainen kuvailee ensireaktiotaan lemmenuutiseen

Saara Aallon ex-mies Teemu Roivainen pääsee myös ääneen Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa.

22.2.2017 8:41

Maria Veitola ja Saara Aalto soittavat keskiviikkona esitettävässä Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa Skype-puhelun Saara Aallon ex-miehelle tangokuningas Teemu Roivaiselle.

Entiset rakastavaiset ovat edelleen hyviä ystäviä ja tekevät paljon töitä yhdessä.

Veitola haluaa tietää miten Saara Aallon kanssa yhdeksän vuoden ajan seurustellut Roivainen suhtautui uutiseen, että Aalto on rakastunut naiseen.

Katso jutun pääkuvana olevalta videolta, miten Saara Aalto kommentoi tuoreeltaan vuonna 2015 suhdettaan Meri Sopaseen.

– Oliko se Teemu sulle vaikeeta, tai millaista miehenä, että Saara rupesikin seurustelemaan naisen kanssa? Veitola kysyy.

– No en mä tiedä. En mä koskaan ole muuta kuin hyväksynyt ympärilläni olevien ihmisten kaikki tekemiset. Siistiä, jos kaikki ihmiset vain löytäisivät mistä vaan tekemisestä onnen. Sehän heijastuu kaikkiin lähimmäisiin heidän ympärillään, Teemu Roivainen vastaa.

Maria Veitola ihastelee Roivaisen asennetta.

– Olipas hän rento ihminen, Veitola sanoo.

Saara Aalto kehuu Yökylässä Maria Veitola ohjelmassa ex-mies Teemun, perheensä ja muiden läheistensä suhtautuneen hänen ja Merin suhteeseen hyvin. –Perhe suhtautui täysin hyvin, ihan normaalisti. Että näin me oltiin vähän aateltukin, Aalto kertoo ohjelmassa.­

Aalto sanoo kihlattu-manageri Meri Sopasen auttaneen hänet yli vakavasta burn outista. Sopanen opetti hänet rentoutumaan ja hyväksymään itsensä.

– Toki olen sitä mieltä, että ei aina tarvitse olla niin positiivinen ihminen. Merin kanssa oleminen on opettanut se mulle. Olla aina reipas tyttö, että selviän kaikesta. Se reippaus on tehnyt sen, että olen aika yksinäinen. Sä vaan et uskalla pyytää niin paljon apua kuin tarvitsisit, et kaikkia niitä tunteita kuuntele. En enää jaksa sitä, Aalto kuvailee ajatusmaailmassaan tapahtunutta muutosta.

– Se on Merin ansiota. Kun me tavattiin, niin kävin vielä mun ja Teemun eroa läpi, yritin ehkä tsempata liikaa. Meri sanoi, että on ihan normaalia olla surullinen, ole armollinen itsellesi, hän sanoo.

Yökylässä Maria Veitola keskiviikkoisin MTV3:lla klo 21.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?