Kurvikaunotar Iskra Lawrencen, 26, meikitön ja täysin käsittelemätön uimapukukuva ihastuttaa – ”Aitous on seksikästä” - Viihde - Ilta-Sanomat

Kurvikaunotar Iskra Lawrencen, 26, meikitön ja täysin käsittelemätön uimapukukuva ihastuttaa – ”Aitous on seksikästä”

Plusmalli Iskra Lawrence on aktiivisesti kampanjoinut kehopositiivisuuden puolesta.

21.2.2017 22:23

Brittimalli Iskra Lawrence, 26, on hurmannut kuvapalvelu Instagramissa miljoonat ihmiset kuvillaan. Niin sanottu plusmalli haluaa kampanjoida kuvillaan ja tempauksillaan kehopositiivisuuden puolesta.

Esimerkiksi marraskuussa 2016 Lawrence riisui vaatteensa täpötäydessä metrossa tehostaakseen puhettaan, joka käsitteli kehosyyllistämistä.

Nyt ihastusta kuvapalvelussa herättää Lawrencen maanantaina julkaisema kuva, jossa malli istuu pinkissä uimapuvussa sängyn reunalla. Kuvatekstistä käy ilmi, että Lawrence esiintyy kuvassa ilman meikkiä eikä kuvaa ole kuvatekstin mukaan myöskään käsitelty.

– Ei meikkiä, ei kuvankäsittelyä koska aitous on seksikästä, malli kirjoittaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Aihetunnisteena Lawrence on käyttänyt sanaa ”jokainen vartalo on kaunis”, ja sama tunnistin toistuu myös muissa hänen sosiaalisen median julkaisuissaan.

Hiljattain Lawrence on kertonut julkisuuteen brittijulkaisu Daily Mailin mukaan, että internettrollit ovat väittäneet hänen kampanjoineen kehopositiivisuuden puolesta maksua vastaan.

Iskra Lawrence on tuttu näky punaisella matolla.­

Instagramin puolella kommenteissa toistuvat ihailua Lawrencen itsevarmuutta kohtaan. Lawrence onkin kertonut useaan otteeseen mediassa haluavansa antaa tukensa kaikille naisille, jotka kärsivät samoista epävarmuuksista.

Malli on myös kertonut julkisuudessa siitä, kuinka hänen perheenjäsenensä esimerkiksi kielsivät häntä käyttämästä tiettyjä saapikkaita sen takia, että ne saivat hänen jalkansa kuulemma näyttämään liian isoilta ja läskeiltä.

– Näytät aina upealta! Älä koskaan anna ilkeiden ihmisten masentaa sinua, yksi käyttäjä kommentoi meikitöntä kuvaa.

– Olet todella kaunis! Toivon, että minullakin olisi sinun itsevarmuutesi. Rakastan sitä, miten kannat vartaloasi ja kuinka kaunis se on sen sijaan, että toivoisit sen olevan pikkuriikkinen. Olet todellinen inspiraation lähde, toinen hehkuttaa.

– Kiitos, että olet antanut kurvikkaille naisille arvoa ja itsevarmuutta! kolmas ilakoi.

Instagramissa Lawrencella on yli kolme miljoonaa seuraajaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?