Anu Saagim haukkui Maria Veitolaa rumaksi suorassa lähetyksessä – Veitola harmistui studioyleisön reaktiosta: ”Yleisö nauraa ja taputtaa”

Maria Veitola kommentoi Perjantai-ohjelman yleisön reaktiota Twitterissä.

21.2.2017 19:09

Ylen ajankohtaisohjelma Perjantaissa käsiteltiin viime viikon jaksossa julkisuutta. Studiovieraina suorassa lähetyksessä oli muun muassa Elu24-verkkolehden päätoimittaja Anu Saagim, joka laukoi toimittaja Pekka Vahvasen haastattelussa varsin suoria kommentteja aiheesta. Jakso on katsottavissa Yle Areenassa.

Reilun yhdeksän minuutin kohdalla lähetystä Vahvanen kääntää haastattelun kohuihin, joissa Saagim on ollut mukana. Esimerkkinä toimittaja mainitsee vuoden takaisen Yökylässä Maria Veitola -ohjelman, jossa Saagim oli mukana yhdessä Ristomatti Ratian kanssa.

Maria Veitola vieraili Ristomatti Ratilan kotona ohjelmassa Yökylässä Maria Veitola vuonna 2015. Anu Saagimin saapui paikalle yllätysvierailulle.

Yökyläjaksosta nousi kohu, sillä Saagim sanoi jaksossa Maria Veitolaa ”rumaksi”. Katsojat saattavat muistaa jakson muun muassa myös siitä, kuinka Maria Veitolan ärsytyskynnys alkaa nousta jo vierailulla Susanna Penttilän vaateliikkeessä, kun Saagim täräyttää, että Veitola kaipaisi lippua kauneusleikkaukseen. Usein sanomisillaan kohauttanut Saagim solvasi muun muassa Veitolan ulkonäköä todeten ruokahalunsa menevän tämän ”hirveän ulkonäön” vuoksi.

Nyt sama kaava toistui Perjantain suorassa lähetyksessä.

– Onhan se ruma, sori, sori, Saagim sanoo lähetyksessä studioyleisön antaessa hänen kommentilleen suosionosoitukset.

Yökylässä Maria Veitola -jakson tapahtumat nostattivat somemyrskyn reilu vuosi sitten, ja nyt samankaltainen kaava toistuu.

– Jännä fiilis, kun katson Areenasta Yle Perjantaita, jossa Anu Saagim haukkuu mua rumaksi, studioyleisö feat. Veijo Hietala nauraa ja taputtaa, Veitola kirjoittaa.

Jännä fiilis, kun katson Areenasta #yleperjantai jossa Anu Saagim haukkuu mua rumaksi, studioyleisö feat. Veijo Hietala nauraa ja taputtaa.— Maria Veitola (@MariaVeitola) 20. helmikuuta 2017

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Studioyleisön joukossa oli Veitolan mainitsema Hietala, joka toimii Turun yliopiston elokuvatutkimuksen lehtorina ja elokuva- ja televisiotieteen dosenttina.

Veitolan twiitti on kerännyt peräänsä valtavan viestiketjun, jossa niin studioyleisön reaktiota kuin Saagimin sanomisia kommentoidaan.

–  Se oli hyvin kuumottava kohtaus. Todella kummallista toimintaa mainituilta.

@MariaVeitola Se oli hyvin kuumottava kohtaus. Todella kummallista toimintaa mainituilta.— Mikko Knutas (@KnutasMikko) 20. helmikuuta 2017

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Ei mua se Anu Saagim vaivaa vaan yleisön reaktio. Eikö niiden olisi pitänyt buuata?, Veitola ihmettelee vastauksena yhdelle Twitter-käyttäjälle.

@hilkkao ei mua se Anu Saagim vaivaa vaan yleisön reaktio. Eikö niiden olisi pitänyt buuata?— Maria Veitola (@MariaVeitola) 20. helmikuuta 2017

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Maria Veitola, aika usein ihmiset unohtavat, että viestinnässä se vastaanottajakin on tosi usein ihan oikea ihminen, yksi käyttäjä kommentoi.

@MariaVeitola aika usein ihmiset unohtavat, että viestinnässä se vastaanottajakin on tosi usein ihan oikea ihminen.— Osku Valtonen (@OskuValtonen) 20. helmikuuta 2017

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?