Viihde

Cheyenne Järvinen avautuu vihdoin Janna Hurmerinnan ja Junon avioliiton tuhonneesta salasuhteesta – Juno kiitti kohukaunotarta jälkikäteen

rac

Julkaistu:

Cheyenne Järvinen kertoo totuuden Junon ja Janna Hurmerinnan avioliiton tuhonneesta salasuhteesta.
Cheyenne Järvinen, 23, on ollut julkisuudessa monesta eri syystä. Viimeisimpänä kohukaunotar on kertonut hänelle tehdystä rintaleikkauksesta ja sen omien sanojensa mukaan epäonnistuneesta lopputuloksesta.

Sitä ennen Miss Helsinki -kisasta julkisuuteen ponnahtanut Järvinen tuli tutuksi muun muassa salasuhteestaan rap-artisti Junoon.

Järvinen avautui vihdoin Junon ja Janna Hurmerinnan avioliiton tuhonneesta suhteesta Radio Suomipopin Jenni Alexandrovan ja Sami Kurosen haastattelussa. Järvinen paljasti samassa haastattelussa olevansa mukana uudella Temptation Island Suomi -sarjan tuotantokaudella.
  • Katso haastattelu yllä olevalta videolta!
Järvinen muistelee tutustuneensa Junoon pari vuotta sitten festivaaleilla.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Jo silloin sain sellaisen vaikutelman Junon ja Jannan suhteesta, että siellä on tosi vahvaa mustasukkaisuutta. Silloin totta kai peräännyin, koska en tahallaan halua mennä minkään suhteen väliin, Järvinen kertoo.

Juno ja Järvinen ystävystyivät kaunottaren mukaan ja tapasivat myöhemmin sattumalta uudelleen.

– Hän tuli mulle juttelemaan, että nyt ei mene kaikki hyvin siellä suhteessa ja että se on päättymässä.


Järvinen alkoi tapailla Junoa, mutta pian kävikin ilmi, että räppäri oli edelleen yhdessä Jannan kanssa. Järvisen ja Junon suhde päättyi nopeasti, sillä Järvinen kertoo perääntyneensä kuultuaan avioliiton olevan yhä voimassa.

– Me nähtiin pari kolme kertaa. Sen jälkeen, ennen joulua, en enää häntä sillä tavalla nähnyt, hän kertoo.

Järvinen kertoo olevansa nykyään hyvissä väleissä Junon kanssa ja kaksikon keskustelleen räppärin avioliiton päättäneistä tapahtumista jälkikäteen.

– Hän on enemmin kiittänyt mua tästä tilanteesta. Hän uskoo, että asioiden oli tarkoitus tapahtua tuolla tavalla. Se oli tavallaan hyvä ratkaisu.


Juno ja Janna menivät naimisiin kesällä 2015. Järvinen ja Juno tutustuivat samana kesänä ja suhde syventyi saman vuoden joulukuussa.

Janna kertoi Ilta-Sanomille viime syksynä odottavansa lopullista avioeroa ja juhlistavansa sitä paperit saatuaan. Petetty laulaja ei ollut missään tekemisissä ex-miehensä kanssa.

Järvinen kertoo, että Janna ei suhtautunut hänen Junon välisiin tapahtumiin räppärin tavoin positiivisesti.

– Jannan palaute ei ollut ihan samanlaista, hän toteaa.