Viihde

Jättiyllätys! Cheyenne Järvinen viettelee sinkkuna uudessa Temptation Island Suomessa

rac

Julkaistu:

Temptation Island
Kohukaunotar Cheyenne Järvinen nähdään tänä keväänä mukana Nelosen hittiohjelmassa Temptation Island Suomi.
Monista kohuista tuttu Cheyenne Järvinen, 23, on yksi maaliskuussa alkavan Temptation Island Suomen kolmannen tuotantokauden sinkuista.

Cheyenne paljasti asian Radio Suomipopin juontajien Sami Kurosen ja Jenni Alexandrovan haastattelussa. Muut Temptation Island Suomi -ohjelman sinkut julkistetaan keskiviikkona ja ohjelmassa mukana olevat parit ensi viikolla.

Järvinen perusteli ohjelmaan mukaan lähtemistään sillä, että hänestä ei ole saanut julkisuudessa oikeanlaista kuvaa.

– Päällimmäisenä syynä on ollut se, että olen ollut vain henkilö lehdessä ja minusta on voinut vain lukea juttuja ja on vaikea tuoda itseäni esille. Halusin näyttää millainen tyyppi olen oikeasti ja tuoda omaa persoonaa esille.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Oli ihan älyttömän kiva kokemus – yksi parhaimmista, Järvinen hehkuttaa haastattelussa.

Cheyenne ponnahti aikanaan julkisuuteen Miss Helsinki -kilpailun finalistina. Sen jälkeen paljastui hänen salasuhteensa räppäri Jon ”Juno” Korhosen kanssa. Suhde rikkoi Junon avioliiton laulaja Janna Hurmerinnan kanssa.

Myöhemmin Cheyenne on yhdistetty julkisuudessa muutamiin muihinkin julkkismiehiin, kuten Cheekiin ja Hottikset-ohjelmasta tuttuun Pihtari-Jaakkoon.

Cheyenne Järvinen on kertonut julkisuudessa myös riidasta The Look -kauneusklinikan kanssa. Järvinen meni viime kesän lopulla rintojen kohotusleikkaukseen The Lookin Tallinnassa sijaitsevalle klinikalle.

Järvinen kertoi marraskuussa Helsingin Sanomien haastattelussa, että leikkaus meni pahemman kerran pieleen – artikkelissa julkaistuissa yksityiskohtaisissa kuvissa näkyy, että Järvisen rinnat ruhjoutuivat leikkauksessa pahasti.

The Lookin Tiina Jylhä ja Suvi Pitkänen ovat kiistäneet Cheyennen syytteet ja väittäneet Järvisen itse aiheuttaneen rintojensa ruhjoutumat.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt