Cheyenne Järvisen rohkea topless-kuva poistettiin Instagramista – kohukaunotar tuohtui ja julkaisi sen uudelleen - Viihde - Ilta-Sanomat

Cheyenne Järvisen rohkea topless-kuva poistettiin Instagramista – kohukaunotar tuohtui ja julkaisi sen uudelleen

Juuri 23-vuotissyntymäpäiväänsä juhlinut nainen julkaisi kuvapalvelussa merkkipäivänsä kunniaksi rohkean otoksen, joka kuitenkin sittemmin poistettiin.

21.2.2017 7:40

Kohukaunotar Cheyenne Järvinen täytti viime viikon perjantaina 23 vuotta. Järvinen oli ilmeisesti käynyt syntymäpäivänsä kunniaksi rohkeissa kuvauksissa, sillä hän on julkaissut Instagram-tilillään useita valokuvaaja Nikita Tikan ottamia valokuvia.

Kuvissa Järvinen poseerasi rohkeasti pelkät mustat pitsialushousut yllään syntymäpäiväilmapallojen kanssa. Otokset olivat kuitenkin jollekulle liikaa, sillä yksi niistä poistettiin kuvapalvelusta.

Järvinen närkästyi poistosta, julkaisi saman kuvan uudelleen ja harmittelee sen yhteydessä tapahtunutta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Kenen persettä nyt kutitti mun synttärikuva? Instagram on pullollaan vastaavanlaisia kuvia ja itse asiassa paljon pahempiakin, kaunotar lataa.

Miss Helsinki -kilpailusta julkisuuteen ponnahtanut Järvinen pohti syntymäpäiväänsä myös blogissaan.

– Niin se vaan on jälleen tullut se päivä vuodesta, kun vuosia tulee mittariin ja onkin aika hyvästellä 22 ja toivotettava tervetulleeksi 23. Voisin höpistä vaikka mitä, mutta jätetään se nyt tällä kertaa. Ollaan vain tässä ja nyt ja fiilistellään näitä upeita kuvia.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Järvinen on ollut viime aikoina paljon esillä hänelle tehdyn rintaleikkauksen takia. Järvinen kertoi joulukuussa Helsingin Sanomille rintaleikkauksen menneen pahasti mieleen.

Järvisen mukaan hänen rintansa jäivät epäsymmetrisiksi ja arpisiksi. Asia nostatti julkisen riidan leikkauksen tehneen The Look -kauneusklinikan kanssa.

– Sain juuri lääkäriltä kirjallisen arvion siitä, että jälki ei ole sen näköistä mitä pitää olla ja nyt mennään kuluttajansuojan kautta, helmikuun alussa lääkärintarkastuksessa rintojansa näyttämässä käynyt Järvinen kertoi Ilta-Sanomille.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?