Lempi leiskuu: Kauneusleikkauksista tunnettu ja miljardinsa menettänyt seurapiirijulkkis, 76, pussaili miesystäväänsä kiihkeästi - Viihde - Ilta-Sanomat

Kauneusleikkauksista tunnettu seurapiirijulkkis, 76, pussaili miesystäväänsä kiihkeästi – miljardit hupenivat, lempi leimahti uuteen liekkiin

Kissanaisena tunnettu Jocelyn Wildensteinin ja hänen miesystävänsä rakkaus roihuaa rajuista riidoista huolimatta.

Muiskis, rakas! Jocelyn Wildenstein ja miesytävä Lloyd Klein hautasivat sotakirveen.­

20.2.2017 19:39

Seurapiirijulkkis Jocelyn Wildenstein, 76, ja hänen miesystävänsä Lloyd Klein näyttävät tehneen sovinnon joulukuussa tapahtuneen rajun välikohtauksen jälkeen.

Rakastavaiset kuvattiin suukottelemassa julkkisten suosimassa Philippe Chow -ravintolassa New Yorkissa, ja sotakirves on mitä ilmeisimmin haudattu.

Joulukuussa poliisit hälytettiin Wildensteinin kattohuoneistoon New Yorkissa, kun Klein, 49, soitti hätäkeskukseen ja kertoi perijättären viillelleen häntä. Hurjistunut saksilla ja veitsenterävillä kynsillään miesystäväänsä pahoinpidellyt Wildenstein vietiin poliisin pahnoille.

Wildenstein ei ravintolavalinnasta päätellen ole muuttamassa tyyristä elämäntyyliään, vaikka ilmoitti tammikuussa olevansa täysin varaton.

Wildenstein ja Klein imuttelivat valokuvaajien edessä.­

Wildenstein sai yli 2,5 miljardia euroa avioerossa 1999 ja hänen uskotaan saavan arviolta 105 000 euroa joka kuukausi sukunsa rahastosta. Wildenstein kuitenkin kertoi tammikuussa olevansa täysin puilla paljailla ja joutuvansa luopumaan luksusasunnoistaan.

– Raha vain lakkasi tulemasta. En ollut valmis siihen. Miten voin maksaa hammaslääkärille, miten maksan kotini kuluista tai matkustelusta? Minulla ei ole mitään millä maksaa, Wildenstein suri menetettyjä miljardejaan.

Seurapiirijulkkis Jocelyn Wildenstein tunnetaan lempinimellä ”Kissanainen”. Hänen uskotaan leikkauttaneen kasvonsa kissamaiseksi, sillä ex-mies rakasti kissaeläimiä.­

Wildenstein ei tingi luksuksesta, vaikka on omien sanojensa mukaan puilla paljailla.­

Wildenstein ei ole amerikkalaismedian mukaan säästänyt rahaa pahan päivän varalle, vaan hän on törsännyt varojaan varsin avokätisesti. Hänen vuosittaisten ravintolalaskujensa uskotaan yltävän peräti 530 000 euroon ja lukuisat kauneusleikkaukset ovat verottaneet Wildensteinin rahapussia miljoonilla euroilla.

Wildenstein on myös viehtynyt eksoottisiin lemmikkeihin, jotka nekin ovat vieneet muhkean siivun naisen omaisuudesta. Hänellä oli lemmikkinä tiikereitä, joita hän piti luodinkestävissä aitauksissa.

  • Alla olevalla videolla pari kuvattuna Viime syksynä Beverly Hillsissä:

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?