Hans ja Teresa Välimäen Vilma-tytär säkenöi vanhojen tansseissa – näyttävä iltapuku paljasti selän - Viihde - Ilta-Sanomat

Hans ja Teresa Välimäen Vilma-tytär säkenöi vanhojen tansseissa – näyttävä iltapuku paljasti selän

Viime viikolla tanssittiin vanhojen tansseja, joihin osallistui myös Vilma Välimäki.

20.2.2017 17:39

Viime viikko oli lukioiden toisluokkalaisille suuri, sillä abiturienttien poistuessa juhlimaan penkkareitaan, oli heidän aikansa loistaa perinteisissä vanhojen tansseissa.

Tansseja varten toisen vuoden opiskelijat pynttäytyvät parhaimpiinsa, hankkivat kauniit puvut ja laittautuvat viimeisen päälle. Vanhoja tanssi tänä vuonna myös upeassa puvussaan Instagramissa poseeraava entisen kokkipariskunnan Hans ja Teresa Välimäen Vilma-tytär.

Teresa Välimäki julkaisi Intagram-tilillään yhteiskuvan 17-vuotiaan Vilman kanssa. Kokkiäitinsä kanssa hyvin samannäköinen Vilma oli laittautunut kauniisti vanhojenpäivää varten.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Vilmalla oli yllään liila helmillä kirjailtu iltapuku, joka jätti hänen selkänsä paljaaksi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Myös Hans Välimäki julkaisi omalla Instagram-tilillään kuvan kauniista Vilma-tyttärestään päivitellen aihetunnisteiden avulla, että tämä oli juuri vasta vauva ja tanssii nyt jo vanhoja.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Ylpeä isä, Välimäki toteaa kuvatekstissä.

Hans ja Teresa Välimäki erosivat vuonna 2004, ja ovat molemmat löytäneet uudet kumppanit. Ex-parilla on Vilma-tyttären lisäksi muutamaa vuotta nuorempi Aku-poika.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?