Angelina Jolie näyttäytyi jälkikasvunsa kanssa ensikertaa eronsa jälkeen – kaikki kuusi lasta edustivat äitinsä rinnalla - Viihde - Ilta-Sanomat

Angelina Jolie näyttäytyi jälkikasvunsa kanssa ensikertaa eronsa jälkeen – kaikki kuusi lasta edustivat äitinsä rinnalla

Angelina Jolie matkusti Kambodžaan yhdessä kuuden lapsensa kanssa uuden elokuvansa ennakkonäytökseen.

Jolie näytti iloiselta ja hyväntuuliselta edustaessaan lastensa kanssa.­

19.2.2017 14:47

Brad Pittistä viime vuonna avioeroa hakenut Angelina Jolie, 41, näyttäytyi lastensa kanssa ensimmäistä kertaa viime syksyisen erojupakan jälkeen.

Jolie edusti kaikkien kuuden lapsensa kanssa Kambodžassa uuden elokuvansa ennakkonäytöksessä.

Jolie puhui elokuvansa esittelytilaisuudessa yhdessä siinä nähtävien lapsinäyttelijöiden kanssa.­

Jolien kanssa paikalle saapuivat Maddox, 15, Pax, 13, Zahara, 11, Shiloh, 10 ja kaksoset Knox ja Vivienne, 8. Jolien lapsista Maddox on adoptoitu Kambodžasta.

– Ilman Kambodžaa minusta ei ehkä olisi ikinä tullut äiti. Pala sydämestäni on aina tässä maassa. Ja pala tätä maata on aina mukanani: Maddox, Jolie sanoi Siem Reapissa järjestetyssä tapahtumassa.

Jolien ohjaama ja tuottama elokuva nähdään myöhemmin Netflixin ohjelmistossa.­

Jolie edusti Kambodžaan sijoittuvan First They Killed My Father -elokuvan esittelytilaisuudessa iloisena. Jolie on ohjannut ja tuottanut elokuvan. Kaikki sen näyttelijät ovat kambodžalaisia. Elokuva on Netflixin tuotantoa ja se nähdään myöhemmin suoratoistopalvelussa.

Jolie yhdessä lapsiensa kanssa odottamassa Kambodžan kuninkaan tapaamista.­

Myös koko Jolien lapsikatras vaikutti nauttivan tapahtumasta. Jolie kertoi lastensa ystävystyneen elokuvassa näyttelevien lasten kanssa ja olevansa onnellisia tavatessaan heidät jälleen.

Jolie edusti iloisena tyylikkääseen kokomustaan asuun pukeutuneena.­

Jolien ja Brad Pittin avioeroa on puitu paljon myös julkisuudesta. Vuonna 2014 naimisiin menneen Holywoodin ykköspareihin kuuluvan pariskunnan ero sai alkusysäyksen lennolla, jolla Pittin kerrottiin humaltuneen ja käyneen käsiksi parin vanhimpaan Maddox-poikaan.

Pittiä vastaan tapauksesta nostetussa tutkinnassa todettiin myöhemmin, ettei perusteita pahoinpitelylle ollut.

Jolie tervehti matkallaan myös Kambodžan kuningasta Angkorin temppelissä Siem Reapissa.­

Jolien on kerrottu pelkäävän lastensa turvallisuuden puolesta ja hän on vaatinut heidän yksinhuoltajuutta. Jolien mukaan parin lapset ovat traumatisoituneet yksityislentokoneessa sattuneiden tapahtumien vuoksi ja perhe on turvautunut ammattiapuun ikävässä tilanteessa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?