Madonna esittelee adoptiokaksosensa suloisella videolla – lasten malawilaisisä väittää tulleensa huijatuksi: ”Minulle sanottiin, että he tulisivat takaisin”

Julkaistu:

adoptio
Poptähti Madonna adoptoi hiljattain kaksostytöt Malawista.
Madonna, 58, vahvisti reilu viikko sitten Instagram-tilillään adoptoineensa 4-vuotiaat kaksostytöt Malawista.

Nyt poptähti julkaisi tilillään hellyttävän videon, jolla hän esittelee uudet perheenjäsenensä. Videolla hyvin samannäköiset Esther ja Stella laulavat Tuiki tuiki tähtönen -lastenlaulua.

Tytöt antavat laulun raikua ja pistävät kaikkensa peliin. Taustalla videolla näkyy Madonnan aiemmin Malawista adoptoima Mercy James.Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Daily Mailin mukaan poptähden tuoreessa adoptiossa on epäselvyyksiä, sillä lasten isä kertoo tulleensa johdetuksi harhaan. Malawilainen Adam Mwale järkyttyi kuultuaan, että hänen tyttärensä asuvat Yhdysvalloissa pysyvästi ja että adoptio on lopullinen eikä vain väliaikainen ratkaisu.

– Minulle kerrottiin alussa, että Esther ja Stella menevät asumaan rikkaan naisen luo ulkomaille, ja että hän antaa heille kunnon koulutuksen ja palauttaa heidät sitten minulle, asumaan kanssani ja auttamaan perhettäni, Daily Mail kertoo Mwalen sanoneen.

– Hyväksyin heidän lähtönsä ulkomaille, mutta minulle sanottiin että he myös tulisivat takaisin. He ovat aina lapsiani ja minä olen aina heidän isänsä, hän jatkaa.

Mwalen mukaan häntä johdettiin koko prosessin ajan harhaan ja hän uskoi vielä adoptiopapereiden kirjoittamishetkelläkin lastensa asuvan Madonnan kanssa vain väliaikaisesti.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Malawissa Esther ja Stella asuivat orpokodissa, sillä heidän äitinsä kuoli synnytyksessä. Mwalen kerrotaan menneen uusiin naimisiin naapurikylässä ja hylänneen kaksoset. Hän itse kertoo kuitenkin vieneensä tyttärensä orpokotiin tarjotakseen heille paremman elämän.

Madonna pyrki aiemmin ratkaisemaan huoltajuuskiistan Rocco-pojastaan entisen aviomiehensä elokuvaohjaaja Guy Ritchien kanssa, sillä malawilaiskaksosten adoptiota käsittelevä tuomari kertoi myöntävänsä Madonnalle luvan adoptioon mikäli Roccon huoltajuudesta päästäisiin sopuun. 16-vuotias Rocco asuu isänsä luona ja käy koulua Englannissa.

Madonnalla on ennestään neljä lasta, Malawista adoptoidut Mercy James ja David Banda sekä biologiset lapset Rocco ja Lourdes.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt