David ja Victoria Beckhamin Brooklyn-poika ei tiennyt vanhempiensa kuuluisuudesta – totuus paljastui vasta 4 vuotta sitten - Viihde - Ilta-Sanomat

David ja Victoria Beckhamin Brooklyn-poika ei tiennyt vanhempiensa kuuluisuudesta – totuus paljastui vasta 4 vuotta sitten

Brooklyn Beckham tajusi vanhempiensa olevan erittäin suosittuja vasta teini-ikäisenä mennessään jalkapallo-otteluun.

17-vuotias Brooklyn ymmärsi vanhempiensa olevan todellisia tähtiä vasta neljä vuotta sitten.­

19.2.2017 8:36

17-vuotiaan Brooklyn Beckhamin isä on yksi kaikkien aikojen jalkapalloikoneista ja äiti puolestaan maailman menestyneimmän tyttöbändin entinen jäsen.

Brooklyn ei kuitenkaan tajunnut vanhempiensa olevan megaluokan maailmantähtiä ennen kuin teini-ikäisenä.

Muotitietoinen Brooklyn osallistui New Yorkin muotiviikoille.­

David ja Victoria Beckhamin pian 18 vuotta täyttävä Brooklyn-poika kertoo Wonderland-lehdelle, että hän ei koskaan pitänyt vanhempiaan mitenkään erityisinä eikä tajunnut heidän olevan huippusuosittuja.

– En oikeastaan tiennyt, että he olivat niin isoja ennen kuin olin noin kolmetoista, lehden tuoreen numeron kannessa poseeraava Brooklyn kertoo.

Totuus paljastui Brooklynille, kun ihmiset hullaantuivat hänen isästään.

– Menin jalkapallo-otteluun, jossa ihmiset huusivat isäni nimeä ja olin ihan: ”Mitä?! Voi herranjumala”. En katso heitä yhtään sillä tavalla, Brooklyn sanoo.

Brooklyn ja Victoria Beckham edustivat yhdessä vuonna 2015.­

Päättäväinen Brooklyn luo uraa valokuvaajana ja julkaisee maaliskuussa ensimmäisen valokuvakirjansa. Hän julkaisee Instagram-tilillään valokuviaan 9,3 miljoonan seuraajansa iloksi. Brooklyn toivoo, että hänen ymmärretään olevan tosissaan valokuvauksen kanssa eikä ainoastaan tekevän sitä kuuluisien vanhempiensa siivellä.

– On melko jännittävää laittaa työni esille ja näyttää ihmisille, että en tee sitä vain siksi, ketä vanhempani ovat, Brooklyn selittää.

Brooklyn pelasi isänsä kanssa jalkapalloa vuonna 2015.­

Vuonna 1999 syntynyt Brooklyn on David ja Victoria Beckhamin vanhin lapsi. Hänellä on kolme sisarusta, vuonna 2002 syntynyt Romeo, vuonna 2005 syntynyt Cruz ja perheen kuopus, vuonna 2011 syntynyt Harper.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?